Baran. Przecież po to jest R od RACING na gałce aby na autostradzie wrzucić przy prędkościach powyżej 140km/h.
Dopiero wtedy samochód zaczyna zap🤬lać.
Mało osób o tym wie ale polecam każdemu kto chce kilka koni więcej wyciągnąć ze swojego auta.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Mało osób o tym wie ale polecam każdemu kto chce kilka koni więcej wyciągnąć ze swojego auta.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Ja bym stawiał ,że to skrzynia się posypała ,nie silnik.
Velture napisał/a:
Baran. Przecież po to jest R od RACING na gałce aby na autostradzie wrzucić przy prędkościach powyżej 140km/h.
Żart żartem, ale jeśli jesteś w stanie wrzucić wsteczny, gdy samochód jedzie szybko do przodu to wrzuć filmik. Chętnie obejrzę cuda.
Ja kiedyś tak w golfie zrobiłem tyle że z 3 na 2.
... Rozpędziłem się do 70km/h i zamiast 4 to mu 2 wrzuciłem bo się p🤬lnąłem...

podpis użytkownika
ZERO TOLERANCJI
Velture : wstecznny cieżko wpić kiedy tylko auto toczy sie wolno do przodu a ty p🤬lisz coś o prędkości autostradowej ... wiedzy technicznej brakuje to sie nie wypowiadaj
a lekarza też nie ma .
podpis użytkownika
Wchodzi bóg do lekarza ....a lekarza też nie ma .
Symbian napisał/a:
Velture : wstecznny cieżko wpić kiedy tylko auto toczy sie wolno do przodu a ty p🤬lisz coś o prędkości autostradowej ... wiedzy technicznej brakuje to sie nie wypowiadaj
Ty poważnie jesteś zj🤬y czy tylko udajesz