Na Krymie z racji tego, że mieszka tam wielu Rosjan, Putin przeprowadził referendum o przyłączenie tegoż półwyspu w granice federacji. Może my zrobimy tak z Chicago, Irlandią, Londynem?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty się módl, by Ciebie nie przyłączyli...
konto usunięte
2014-03-17, 7:36
konto usunięte
2014-03-17, 7:54
konto usunięte
2014-03-17, 8:22
w chicago irlandii i londku to nie polacy tylko swołocz
konto usunięte
2014-03-17, 10:44
Wazzi, śmierdzisz lewakiem. 80 % rosjan to trochę więcej niż 2-4% Polaków. Druga sprawa, że jak pisali wyżej, kto by chciał głosować za Polską ? Krym utrzymuje złodziei z Ukrainy i mają tego dosyć.
konto usunięte
2014-03-17, 12:39
Podobno Krym ma się przyłączyć do Radomia
Może Twoją starą przyjmiemy do Polski...w końcu dużo z Nas tam było.
konto usunięte
2014-03-17, 18:10
PatrolZG napisał/a:
Wazzi, śmierdzisz lewakiem. 80 % rosjan to trochę więcej niż 2-4% Polaków. Druga sprawa, że jak pisali wyżej, kto by chciał głosować za Polską ? Krym utrzymuje złodziei z Ukrainy i mają tego dosyć.
Ty śmierdzisz gównem, mój post to żart
"nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy"
Vladimir Putin
konto usunięte
2014-03-17, 20:29
Osobiście wolę jednak trzymać z Niemcami, aniżeli z Rosjanami. Ci pierwsi lepiej potrafią o siebie zadbać.
A może by Polskę do Anglii albo ameryki przyłączyć. Tutaj zróbmy referendum