👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Kantinflas - bo w Anglii podatek (czy ubezpieczenie - nie pamiętam dokładnie) za taki stary samochód wynosi często po 1000 i wiecej funtów rocznie, więc bardziej opłaca się go sprzedać za grosze i kupić nowy, tańszy w ubezpieczeniu samochód z salonu, przeważnie lepiej wyposażony i mniej awaryjny. A złomowanie kosztuje 300 funtów, więc każda cena równa do tego poziomu A np. w Holandii podatek za samochód z silnikiem diesla jest bardzo wysoki więc używane samochody takie są znacznie tańsze niż benzyniaki (a też i bardziej zajechane bo nikt nie kupuje diesla żeby jeździć 10 kilo dziennie do pracy bo mu się to w życiu nie skalkuluje więc przebiegi rzędu 300-400 tysięcy w kraju, który można przejechać od granicy do granicy w 2 godziny nie robią na nikim wielkiego wrażenia)

Mam sąsiada, który kupił taką Lagunę za 21 tysięcy z tego co pamiętam, a jakoś ok 2 lata później sprzedał za niecałe 4, interes życia normalnie

kazdy wlasciciel laguny to nalogowy palacz... w koncu krolowa lawet :]
chociaz jak mialem alfe 166 spyder to bylo gorzej......
chociaz jak mialem alfe 166 spyder to bylo gorzej......
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie