Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
Reklama kfc
konto usunięte • 2013-08-06, 20:02
Na jednej ze stron ze "śmiesznymi" obrazkami trafiłem na taką oto reklame kfc:

Mieszkańcy stolicy powinni skumać o co chodzi. Dla niewtajemniczonych dodam, że "słoikiem" określa się osoby, które przyjeżdżają do Warszawy z okolicznych wsi/miasteczek do pracy, co jakiś czas wracając w swe rodzinne strony po wspomniane słoiki z domowymi wyrobami.

Jak dla mnie zajebiście trafiony viral. Ciekawy jestem co wy o takiej reklamie sądzicie.

PS. Na wypadek gdyby kogoś zaraz dopadł ból dupy: nie jestem z Warszawy.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1.Michal 2013-08-07, 0:22 2
Szanująca się firma nie robi sobie jaj z klientów. Ojebcie te lokale serwujące psa z budą zmielonego za 20 zł.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 0:27 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 8:52 3
Przecież wszyscy warszawiacy to wieśniaki, hipsterzy i pedały.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 8:59 1
Ale macie ból dupy ... Świetna reklama tak nawiasem śmieszne dla mnie jest to przywożenie kanapek , zup ugotowanych np w Starachowicach i konsumowanych przez tydzień w Wawie czy innych większych miastach ... itp Ludzie jest XXI w. i nie ma juz ciężkiej komuny .... chodzi sie na lunch jak w cywilizowanym świecie (nie jestem z Warszawy)
Zgłoś
Bezem 2013-08-07, 9:10 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ivraas 2013-08-07, 9:13 1
@up Ta, w tym "cywilizowanym" świecie lokale są tak drogie że miałem wrażenie że mi czarna dziura portfel wciąga.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 9:16 1
Zgłoś
schuler 2013-08-07, 9:22 3
Zgłoś
n1troo 2013-08-07, 9:29 2
Zgłoś
zarpion 2013-08-07, 9:47
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 10:22 2
Chyba mam problemy z alkoholem, moje pierwsze skojarzenie było, że zamiast zagrychy w postaci ogórków lepiej kfc zamówić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-07, 10:44 1
KFC to sama chemia, a w słoiku masz zazwyczaj domowe jedzonko. Nie jestem z Warszawy, ale polecam swoją kuchnię jak ktoś potrafi gotować, a nie te gówniane fast foody
Zgłoś
sedes001 2013-08-07, 11:24
Zgłoś
janeczekw 2013-08-07, 11:54 4
Zgłoś
!Timon 2013-08-07, 11:59
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem