Na jednej ze stron ze "śmiesznymi" obrazkami trafiłem na taką oto reklame kfc:
Mieszkańcy stolicy powinni skumać o co chodzi. Dla niewtajemniczonych dodam, że "słoikiem" określa się osoby, które przyjeżdżają do Warszawy z okolicznych wsi/miasteczek do pracy, co jakiś czas wracając w swe rodzinne strony po wspomniane słoiki z domowymi wyrobami.
Jak dla mnie zajebiście trafiony viral. Ciekawy jestem co wy o takiej reklamie sądzicie.
PS. Na wypadek gdyby kogoś zaraz dopadł ból dupy: nie jestem z Warszawy.
b................e
2013-08-06, 20:05
Można przywozić domowe przetwory. Można też wp🤬lać chemię z Łowicza, Pudliszek i innego kurestwa.
B................r
2013-08-06, 20:06
Ale to są k🤬a ogórki, a nie słoik z grochówką...
jak się nie umie gotować to się wp🤬la ze słoików.
Reklama może i śmieszna ale w c🤬j niepasująca do 'słoików'. Przywożą słoiki głównie po to aby oszczędzić pieniądze. Jakby mieli kasę to by się nie p🤬lili w przywożenie żarcia z domów od mamusi/ciotki/babki.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
m................n
2013-08-06, 20:23
@up
Typowy viral. Nie jest tworzony aby trafić do konkretnej grupy osób, tylko aby zdobyć jak największą liczbę odbiorców.
Tak tak winny się tłumaczy, nas nie oszukasz
podpis użytkownika
Journey before Destination
ciekawe ilu warszawiaków mieszka w stolicy dłużej niż od 2 pokoleń
Co yebana szmato masz do wieśniaków? Gdyby nie oni, nie miałbyś co do twojej nie wyparzonej mordy wsadzić!
P................k
2013-08-06, 21:48
Mi tam słoiki z czym innym się kojarzą
m................n
2013-08-06, 22:01
Stehlen napisał/a:
Co yebana szmato masz do wieśniaków? Gdyby nie oni, nie miałbyś co do twojej nie wyparzonej mordy wsadzić!
Jak napisałem wcześniej nie jestem z Warszawy. Nic nie mam do ludzi którzy jeżdżą do stolicy za chlebem. Nie napisałem też nic negatywnego czy obraźliwego w stosunku do nich. Ale jak zwykle trafi się jakiś półmózg który nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
@Stehlen
to, że powinniście siedzieć na tej waszej sk🤬iałej wsi i wiochy za 1200PLN w mieście nie robić. zresztą na forum też...
R................t
2013-08-06, 22:20
prawda jest taka że słoiki zaniżają stawki robią za jakieś grosze a u siebie żyją jak panicze bo nie muszą płacić czynszu po ponad 800 zł i innych kosztów utrzymania które warszawiak ponosi
O................z
2013-08-07, 0:09
Piwko, reklama fajna. A za kolejny pokaz "bulu" dupy warszafiaków od dwóch wiosen byłoby drugie, jakby się dało.