👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ja dodam od siebie że jak ktoś jest taki chojrak progejowski to niech się zastanowi jak by się czuł jakby miał dwóch tatusiów, Tatuś numer 1 ładowałby w sukience Tatusia numer 2 i o tym wszystkim wiedzieliby koledzy ze szkoły.
Pater patriae Wyraź swój sarkazm bardziej klarownie, bo Cie jeszcze zbesztają..

Zajebista reklama, powinni w Polsce takie puszczać żeby zrobić zdrowe prawicowe społeczeństwo. A jak na sztandarach jest Kaczyński, Macierewicz i Rydzyk to część woli już homoseksualistów...

Iona institute natchniona mądrością samego ducha świętego zapomniała podać przepis na rodziców samotnie wychowującyh dziecko. Bo podążając ich logiką takie rodziny też nie są normalne, dzieciak ma tylko jedno z rodziców. Ja rozumiem, że pomysł dawania praw do adopcji parom homoseksualnym budzi, zwłaszcza w społeczeństwach nietolerancyjnych i głęboko skażonych katolicyzmem, dość duże kontrowersje. Czy jednak powinniśmy pytać o zdanie zarząd konserwatywnej organizacji katolickiej o zdanie w tej sprawie? To trochę jakby ku klux klan patronował tygodniowi kultury Afroamerykańskiej.

Wali mnie czy potraktujecie mnie jako rasistę czy nietolerancyjnego, ale gdyby normalne było homo i lesb to po jednym pokoleniu ludzkość by szlag trafił. Tyle na ten temat i ch...j

To nie chodzi o możliwość posiadania dzieci. Chodzi o to by pedalstwa nie szerzyć. i cała filozofia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie