Streamer "kangjoel" przebywa w Polsce. Podczas transmisji najpierw mężczyźni zaoferowali mu "coś do nosa", potem jeden z nich poprosił o pieniądze.
Jak nas widzą, tak o nas piszą.
Śmieszny fakt, lewaka spotkałem tylko raz w żuciu i to poza Warszawa, dużo was tylko ze to farma trolli internetowych Warszawskich szczurów z was jest ahhaha
Jakie to miasto bo za 40 zł sztuke dostac to teraz chyba niemożliwość
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ja p🤬lę. Film wyjęty z jakiejś lewackiej dupy. Bez żadnego kontekstu, totalnie wycięty. Jakąś j🤬a ustawka
Typ, który chce sprzedać narkotyki, lub ma zamiar okraść skośnoogiego, tak sobie stoi, wiedząc, ze jest nagrywany
Serio jakąś gówniana lewacka siła, chce koniecznie zrobić z naszej Polski, coś na wzór zachodniej lewackiej, zgnilej ideologii
Ręce opadają
Ja p🤬lę. Film wyjęty z jakiejś lewackiej dupy. Bez żadnego kontekstu, totalnie wycięty. Jakąś j🤬a ustawka
Typ, który chce sprzedać narkotyki, lub ma zamiar okraść skośnoogiego, tak sobie stoi, wiedząc, ze jest nagrywany
Serio jakąś gówniana lewacka siła, chce koniecznie zrobić z naszej Polski, coś na wzór zachodniej lewackiej, zgnilej ideologii
Ręce opadają
Jakie to miasto bo za 40 zł sztuke dostac to teraz chyba niemożliwość
Dolnośląskie im bliżej Niemiec tym
Taniej jak z kradzionymi samochodami 😁
Jak to jest w waszym związku? TwójCzarnyPan zapina w dupę Pazuzu, czy odwrotnie? A może to w ogóle jest ten sam działacz lewicy? Wrzućcie zdjęcia z parady równości, żebyśmy się mogli przekonać.
Najbezpieczniejszy kraj w Europie. Prawda, sadole?
tak tak, w polsce w ogole nie ma narkotykow, zlodziei, patusow ani nawet kiboli. zadna wiata przystankowa nigdy nie zostala zdemolowana, nikt nigdy nie dostal wpie*dolu od bandy dresow i nikomu nigdy nic nie ukradli. wszystko to mistyfikacja lewicy, false flag.
wez sobie geniuszu popatrz z boku na to co ty napisales. przeciez ty sam w to nie wierzysz - "lewacka sila", czy ta lewacka sila jest teraz z toba w pokoju? mowi cos do ciebie, kaze ci cos zrobic? moze juz czas przejsc sie do lekarza?