👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ale w czym problem, kupujący ma święty obowiązek upomnieć się o dowód zakupu, jeśli tego nie zrobi to jego wina i jego strata, żadne gwarancja wtedy się nie należy. Sprzedający za niewydanie paragonu też ma karę i mu się to nie opłaca przy kilku zł ( tylko kontrola musi to wyłapać )

Trzeba typa zrozumieć. Wczoraj był dzień kobiet i facet godność i resztę nerwów stracił przy podlizywaniu się żonie przez część wczorajszego dnia

Pasek i teleskop wytrzymały proporcjonalnie do wydanych za nie pieniędzy. O paragon nie potrafił się upomnieć, ale filmik do Internetu wrzucić potrafi. Trafił cwaniak na wieśniaka.

Dziadek miał rację, że teleskop nie miał prawa wypaść. Na bank urwał i liczył że dostanie nowy, bez wydania cebuliona

@stonefenix, ale drugiego paska i tak nie dostanie, bo zapłacił gotówką ( bo żaden biedny zegarmistrz nie inwestuje w terminal, lub monitoring )
Co gorsza, przejrzą paragony i się okaże że paragon był wybity i wydany, tylko napinacz go nie wziął.
Jeszcze gdyby pasek miał swój numer serii ( ale podróba za 15zł raczej takiego nie ma, podobnie jak teleskop )
Co gorsza, przejrzą paragony i się okaże że paragon był wybity i wydany, tylko napinacz go nie wziął.
Jeszcze gdyby pasek miał swój numer serii ( ale podróba za 15zł raczej takiego nie ma, podobnie jak teleskop )

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie