👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

TB303 napisał/a:
Cytat:
Masz mnie!

A tak na serio, to Sadol zaokrąglił w dół, a ja w górę do okrągłego

Edek Łomiarz napisał/a:
Masz mnie!![]()
A tak na serio, to Sadol zaokrąglił w dół, a ja w górę do okrągłego![]()
Mama Guinessa w ciąży z tobą chlała i się zraziłeś?

Pan_Tera napisał/a:
Mama Guinessa w ciąży z tobą chlała i się zraziłeś?![]()
Dokładnie, od tego czasu mam wstręt zarówno do Guinnessa, jak i do twojej mamy

Typowy sadol na imprezie jest jak Rekord Guinessa. Padnie, albo zostanie pobity.

2018-04-10 15:47 film przecina.te śmiecie już są w domu.lekcje się dzisiaj wcześniej skończyły?
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Ja pilem to piwo w ausburgu ale nie takie ciemne i nie smakowalo jak inka ale lepiej niz polskie siki
Guiness mi smakuje bardziej niż polskie kasztelany czy perły. Za to nie wiem co ludzie widzą w piwach pszenicznych, tj Hoegarden. Po nim mam zgagę po kilku godzinach. Najlepsze są i tak piwa lokalne, a z takich produkowanych hurtowo to Leffe.

Murphy’s, Beamish i dopiero Guinness.
Jak ktoś lubi stouty to niech spróbuje jak jeszcze nie pił któregoś z tych dówch pierwszych
Jak ktoś lubi stouty to niech spróbuje jak jeszcze nie pił któregoś z tych dówch pierwszych
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie