Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Religia pokoju
PanFajek • 2024-05-19, 13:37
Muzułmanin zaczął się modlić przed kokpitem samolotu lecącego z Paryża do Tunezji. Po upomnieniu zaatakował pilota, uderzając go pięścią. Samolot musiał wrócić do Paryża.

Zgłoś
Manolito666 2024-05-19, 13:52 58
Kolorowii zrobili się tak bezczelnie bezkarnie i roszczeniowi, że zupełnie się nie dziwię takim zdarzeniom. Trafi przed lewacką sędzinę i to nie on, lecz jemu będą wypłacać gruby hajs za straty moralne i uniemożliwienie praktykowania czynności religilnych.
Zgłoś
Budrys2000 2024-05-19, 14:13 30
„Wpuście ich do Polski, później się ustali, kim są”

Zgłoś
bleblebator1 2024-05-19, 14:21 8
pilot dupa. Muslimy zawsze muszą się modlić kierując bezmózgowie w stronę mekki. Powinien cały czas zmieniać kierunki tak aby to dupa muslima była w kierunku mekk i i głośno informować o tym pasażerów

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Z................w 2024-05-19, 15:02
Dlaczego wszyscy muszą być katolami?
Zgłoś
qaz123edc 2024-05-19, 15:06 8
Budrys2000 napisał/a:

„Wpuście ich do Polski, później się ustali, kim są”

Zaczął pis. Obecni prawdopodobnie przebiją poprzednich, ale zaczął pis. Niech ludzie tego nie zapomną. Co ja p🤬lę, przecież już zapomnieli
Zgłoś
ARock 2024-05-19, 15:20 26
Na eurpejskiej ziemi, za allahu akbar powinna być z automatu kulka w łeb
Zgłoś
koolowsky 2024-05-19, 15:32 4
J🤬y paparuch
Zgłoś
CriSStopher 2024-05-19, 15:48 12
Religie powinny być zakazane.
Zgłoś
smc 2024-05-19, 15:51 6
Mogli go wyrzucić za drzwi....
Zgłoś
donkapusta 2024-05-19, 16:11 1
Pewnie go przeproszą i jakoś to będzie.
Zgłoś
Ludobojstw0 2024-05-19, 19:52 1
wpuścić to allah Akbarrrgoowno na wiejską do polin
Zgłoś
turor 2024-05-19, 20:41 1
qaz123edc napisał/a:

Zaczął pis. Obecni prawdopodobnie przebiją poprzednich, ale zaczął pis. Niech ludzie tego nie zapomną. Co ja p🤬lę, przecież już zapomnieli

Fragment wywiadu Donalda Tuska dla Politico z 2015 roku:

"To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest a naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami"
Zgłoś
strachu102 2024-05-19, 23:09 4
wystarczyło otworzyć luk i go wyp🤬olić z samolotu w locie
Zgłoś
neo001 2024-05-20, 11:26 3
qaz123edc napisał/a:

Z małą acz znaczącą różnicą. Pisdzielcy sprowadzili setki tysięcy pracowników kontraktowych. NIErząd lewackiego tuska chce sprowadzić NIELEGALNE i przesortowane najgorsze bydło z zachodu. Jak myślisz kogo j🤬e żabojady/makaroniarze/naziści będą chcieli się pozbyć: uczciwie pracujących, czy tych z którymi mają wiecznie problemy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie