📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

majer napisał/a:
drugi syn też nie wyszedł...
Jak forma ma braki to i odlew nie taki

stwierdzam zbyt duże stężenie polaczków na metr kwadratowy.
Najbardziej mi żal policjantów i sędziów - bo muszą mimowolnie brać udział w żałosnym teatrzyku Polaczków którzy umysłowo są na poziomie dziecka (i nie mówię tu akurat o tym jednym który fakytycznie jest na poziomie umysłowym dziecka i ma na to papiery

androgenius napisał/a:
Jak forma ma braki to i odlew nie taki![]()
hahaha

Pierd.... polska tolerancja, jak ktoś ciut nie taki to zaraz go spalić albo do paki.

Ten kto wymyślił "żółte papiery" zamiast zamykania takich ludzi w zakładach, mądrzejszy od tego kolesia nie był.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie