R................y
2014-07-31, 21:41
Tak się właśnie kończy wypuszczanie poj🤬ych pok🤬ów z więzienia.
wy się tak nie cieszcie,teraz płacimy pewnie z 2000 tyś. za jego utrzymanie w pierdlu...a gw🤬cił sobie za darmo
K🤬a. Albo ich do roboty żeby chociaż na siebie zarabiali albo zaj🤬 tłuczkiem do mięsa. na h🤬j to trzymać takie gówno przy życiu.
Radbug napisał/a:
2000 tyś. (
czyli 2 miliony. Chyba coś Ci się poj🤬o koleżko.
Przez chwilę myślałem, że jaja sobie robisz...
Podejrzewam, że gdyby ktoś z rodziny dziewczyny
palnął tą k🤬ę w łeb czymś ciężkim. Długo pierdziałby
w pasiaki.
A taka k🤬a łazi po wolności, bo przecież chory jest
i mu się należy...
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
j................1
2014-07-31, 23:15
nie rozumiem przeciwników kary śmierci... zabić takiego i nie ma problemu za te 25 lat że znów wyjdzie i zrobi to samo.
C................n
2014-07-31, 23:16
Mam takie pytanie... czemu to się dostało do "Czarnych Filmików"? Chyba raczej do Absurdy Dnia Codziennego?
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2014-08-01, 08:22 ]
Już poprawione
Kosy
2014-07-31, 23:35
Się zalogowałem:
CahirMawrDyffryn napisał/a:
Szach mat przeciwnicy kary śmierci, resocjalizacja działa!
Chyba czegoś nie kminie. Skoro to miał być sarkazm, to to nie jest szach mat dla przeciwników kary śmierci... raczej dla zwolenników.
C................n
2014-07-31, 23:44
Bo coś poj🤬em. I tak mało kto to zauważył. A kto zauważył, pewien niezawodny trick sprawi że i tak zapomną że coś nie tak
CahirMawrDyffryn napisał/a:
Szach mat przeciwnicy kary śmierci, resocjalizacja działa!
jaka resocjalizacja? w polskich więzieniach??? tam nawet nie słyszano o czym takim...
Synek jak bedziesz robil takie glupoty w zyciu to.....To zostane sedzia i c🤬ja mi zrobia
juby0001 napisał/a:
nie rozumiem przeciwników kary śmierci... zabić takiego i nie ma problemu za te 25 lat że znów wyjdzie i zrobi to samo.
Ja jestem przeciwnikiem kary śmierci, ale nie dlatego bo uważam, że to nie jest humanitarne. Wręcz przeciwnie. Kara śmierci to bezbolesne uspanie chwasta, który powinien każdego dnia cierpieć na samą myśl o tym, że te 6 płaszczyzn dookoła siebie będzie oglądał do końca życia. Dodałbym tylko do dożywocia jeszcze pracę na własne utrzymanie. Gdyby taki śmieć odmawiał, to po prostu nie dostawałby żadnego pożywienia aż do zagłodzenia.
jeszcze zabawniejsze jest to, że będziemy płacic za jego utrzymanie przez xx lat i mąż tej zgw🤬conej zostanie udupiony za dotkliwe pobicie. Polskie prawo żondzi
Ja dla takich gnid zastosowałbym coś innego niż kara śmierci. Dobrym rozwiązaniem byłoby pozwolenie firmom farmaceutycznym branie takich właśnie gw🤬cicieli,pedofilów i innych temu podobnych chwastów do eksperymentów medycznych. Za gw🤬t na nieletnim- 25 lat eksperymentów. Przysłużyło by się to nauce, a perspektywa bycia poddawanym różnym eksperymentom przez x lat skutecznie by odstraszała. Można by zastosować też 2 w 1. Takich panów jak Anders Breivik, można by poddawać eksperymentom przez x lat, a gdyby się już do niczego nie nadawali kulka w łeb i po problemie.
Ale, nie k🤬a. Lepiej trzymać takie kreatury pod dachem, karmić je zapewniać siłownie, biblioteki itp, za pieniądze podatników i biadolić nad tym jak to jest źle i niedobrze bo jakaś łajza odsiedziała swój wyrok i znowu wyjdzie zabijać. Kara śmierci jest potrzebna, koniec kropka. Ewentualnie mój pomysł, ale prędzej małpa wyskoczy mi z tyłka niż to się stanie.