📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak lepiej niż nad polskim morzem, gdzie po prostu do napojów jebią kranówe nie bawiąc się w jakiś tam lód

Ciekawe jak napisali w menu. Może być "200ml" a wrzucają do szklanki 400ml do połowy lód i porcję napoju, albo na pejsatego Janusza "napój 500ml" a takich porcji z litra wyjdzie im pięć

Standardowy tekst w knajpie: 100ml "cieczy" ale bez lodu.
I już widzisz jak w głowie przyjmującego kłębi się pustka braku odpowiedzi ale jak... przecież u nas zawsze z lodem.
Najlepsze są laski co to niedawno przyjęta została, wraca po chwili i komunikuje że bez lodu to nie można, oni nie podają.
I już widzisz jak w głowie przyjmującego kłębi się pustka braku odpowiedzi ale jak... przecież u nas zawsze z lodem.
Najlepsze są laski co to niedawno przyjęta została, wraca po chwili i komunikuje że bez lodu to nie można, oni nie podają.
Wy chyba chodzicie do knajp typu obiad dnia 9,90 zł. W normalnej knajpie jak zamawiam colę, to kelner przynosi szklankę z lodem i osobno butelkę coli. Jak zamawiam whisky z colą, to też whisky przynosi osobno, a colę osobno.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie