dobrze mu tak, nie ma nic gorszego niz wscibskosc kierowcow zwlaszcza jesli chodzi o motocyklistow
Spotykam się na ulicy z słowami głośnymi przez motocyklistów jak: P🤬l się i inne ale nie widziałem żeby wyskakiwał do kogoś
(Nie chce mi się wypisywać wszystkiego bo słownik motocyklistów jest większy ) xD

(Nie chce mi się wypisywać wszystkiego bo słownik motocyklistów jest większy ) xD

Prawda jest taka że wśród motocyklistów jak i kierowców aut, zawsze znajdą się jakieś c🤬je. Nie ma co się za bardzo kłócić kto ogólnie jest gorszy. W tym konkretnym przypadku to kierowca auta trochę bardziej poleciał w c🤬ja, bo mógł np najpierw zatrąbić, albo mignąć, zamiast wp🤬lać się na siłę.
Co nie zmienia faktu, że motocyklista jak święta krowa jeździł sobie na 2 pasach na zmianę...

Sam jeżdzę motorem i wiem jacy są kierowcy osobówek ale ten motocyklista sam powinien w p🤬de dostać, albo nauczyć się jeździć swoim pasem, a nie urządzać sobie pogaduchy popierduchy ze swoim koleżką nie patrząc po którym pasie jedzie.
Sam jezdzem hulajnogom ale wk🤬ia mnie niesamowicie jak widze nalepki patrz w lusterka trzy razy sprawdz, bo jakas swieta krowa zap🤬la sobie pincet na godzine a na poczatku maly punkcik gdzies daleko nie? Potem ja se ruszam normalnie i c🤬j juz jest blisko baran jeden. Ja jezdzem najlepiej, zdalem za 4 razym k🤬a
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle

@Lucius
A zamiast ścigacz zapewne mówisz Motocykl sportowy o motorze wysokoobrotowym.
Btw. naucz się zdania zaczynać z dużej litery i kończyć kropką, później zainteresuj się mową potoczną i jej używaniem.
@Twój Stary
Jarosławowi Wałęsie to powiedz
A zamiast ścigacz zapewne mówisz Motocykl sportowy o motorze wysokoobrotowym.
Btw. naucz się zdania zaczynać z dużej litery i kończyć kropką, później zainteresuj się mową potoczną i jej używaniem.
@Twój Stary
Jarosławowi Wałęsie to powiedz

LOL, przecież to ten na motocyklu jeździł jak poj🤬y zmieniając ciągle pas. C🤬j mu w dupe

dokładnie popatrzecie jak on zmienia te pasy, ciekaw jestem czy tak wrzuca migacze za każdym razem

takich to sie od razu zabijac powinno, albo przynajmniej lamac. nie dosc ze jezdzi jak j🤬y idiota, to sie dop🤬la do innych za swoja glupote