📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

To jest portal dla sadoli. Debile i PiSdioci - trzecie drzwi na lewo za kiblem.

Miszogun napisał/a:
To jest portal dla sadoli. Debile i PiSdioci - trzecie drzwi na lewo za kiblem.
Co, trzaskasz tam kiełbachy ludziom?

tusek przyjmie ukraincow do polskich szpitali a polak dalej bedzie czekal rok na badania....

Przecież w Grecji podczas tego wielkiego kryzysu zarobki nadal były większe niż w Polsce, więc o czym w ogóle mowa? Polacy zatracili ducha walki, pozostali nieliczni których nie udało się zmanipulować i tylko w nich nadzieja.
Regulamin mówi, że jest to forum apolityczne, nie można (oficjalnie bądź w sposób dosłowny) kazać innym użytkownikom przeprosić i wyjść. Tyle tytułem wstępu. Mój kolega (znajomy, nie wiem jak określić, a wstyd się do takiego przyznać) nigdy nie pracował, dostaje kafla na miesiąc, mieszkanko w mieście, samochód+opłacenie napraw- za bycie studentem. Zawód syn i te sprawy, ale uwaga, wygenerował sobie poglądy na życie, otóż twierdzi: "W Polsce każdy może się dorobić, jak wszystkiego nie przepije i będzie ciężko pracował", "W Polsce się dobrze żyje, a narzekają nieroby, mogli się uczyć". Jego ojciec-dyrektor dużej firmy, robótka od znajomego. A tak, głosował za Tuskiem, teraz też to zrobi, bo jego światopogląd jest generowany poprzez swoje warunki bytowe.

noo mleki ale fotka przeszedł marsz i poszli przed telewizory hah
mleki napisał/a:
Obrazek
Nie mierz wszystkich swoją miarą kolego.
Pan kpi z Marszu Niepodległości tym postem i chyba nie rozumie jaka jest jego zacna idea.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie