a najlepsze jest k🤬a to, że jakby znów wróciła propozycja z ACTA, to wysrałoby się w p🤬du protestantów i tak jak u mnie w mieście, młodzież zrobiłaby zamieszki w samym centrum. i w imię czego? j🤬ego internetu i piractwa, które kara się surowo jak sk🤬ysyn w chociażby Niemczech. a tym czasem można próbować walczyć o masę innych rzeczy.
ACTA to nie tylko internet

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Wszystko pieknie. Tylko co dalej?
Niech ktos poda plan na to co zrobic pozniej? Jakies pomysly?
Kogo zrobic, albo kto chcialby byc odpowiedzialny za caly narod?
Za dziure w budzecie, za bezrobocie, za system szkolnictwa, za system emerytalny, za swiadczenia?
No ma ktos pomysl?
A moze jak gdzies czytalem ostatnio, po co nam wladza, zrobic anarchie...
K🤬a otrzasnijcie sie i zacznijcie sie interesowac co dzieje sie w waszym miescie, powiecie, gmninie.
Poznajcie kto startuje do wyborow. Nie wybierajcie miedzy kila a syfem, zainteresujcie sie tym.
Ale jak sie idzie glosowac nie na kogos a przeciwko komus to jest tak a nie inaczej.
Nie chce wiedziec po ile macie lat, ale postrzeganie polityki i swiata przez niektorych oceniam na gimnazjum i to poczatek.
Zadnej politycznej swiadomosci w narodzie, a to jest tez wina systemu, ktorego chyba zadaniem wlasnie jest nie uswiadamiac mlodych, bo pozniej mozna im wkladac do glowy jakies glupoty.
Moze w PL kolorowo nie jest ale nie ma tragedii.
Pan kpi z Marszu Niepodległości tym postem i chyba nie rozumie jaka jest jego zacna idea.
Ależ ja doskonale wiem jaki jest cel Marszu Niepodległości jednak mimo to trzeba zauważyć że w kilku ostatnich latach te wydarzenie ze zwykłej uroczystości świętowania rocznicy wydarzeń ze 1918 r. urosło do rangi "okazji żeby pokazać swój wk🤬 dotychczasowymi działaniami rządu" nawet media nazywają marsz mianem "faszystowskiej REWOLUCJI" i mimo że ja sam uczestniczę w nim z pierwotnego powodu to jednak w jakimś stopniu rozumiem jeśli ktoś jedzie do Warszawy w innym celu.
Masz swoich wandali, lepiej nie wychodź z domu bo czają się za rogiem.
Skoro dla Ciebie, jak wyjdzie banda wandali jednego dnia na ulicę, to można to nazwać rewolucją to gratuluję myślenia.
11.11 - "pójdę na ulicę ponap🤬lać się z policją, bo mi źle w kraju"
12.11 - "ale wczoraj był rozp🤬ol hehe, dobra idę do szkoły"

Miszogun napisał/a:
To jest portal dla sadoli. Debile i PiSdioci - trzecie drzwi na lewo za kiblem.
Co, trzaskasz tam kiełbachy ludziom?
Od Miszogun
Twoje fantazje erotyczne na mój temat są obrzydliwe, ale co ja na to zboczeńcu poradzę
Wk🤬iają mnie p🤬leni hipokryci, którzy biją brawo "biednym" ukraińcom, gdy rozwalają połowę Ukrainy w imię "rewolucji", a gdy to samo dzieje się 11 listopada w stolicy to są wielce oburzeni i widzą wszędzie faszystów
![]()
Ukrainńcy walczyli z ichniejszym ZOMO, a nie bogu ducha winnymi drzewkami, kwiatami czy budkami. Serio nie widzisz różnicy?

sadistic.pl/zamieszki-2013-vt267936.htm