📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15
🔥
Szybka karma na śląsku
- teraz popularne

Ogólnie Korwina-Mikke niezbyt lubię ale gościu ma rację naprawdę w wielu sprawach.
Równie bobrze można powiedzieć, że wychodząc z domu ryzykujesz życie. Ktoś stojący koło ciebie na przystanku może cię popchnąć i wpadniesz pod przejeżdżający autobus. Ktoś idący za tobą może ci wsadzić kose w plecy, przejeżdzający samochodem odbić delikatnie w twoją stronę i rozjechać cię na miazgę itp. itd. Praktycznie każdy w sporej ilości sytuacji może kogoś pozbawić życia gdyby tylko chciał, często w prostszy sposób i z lżejszymi konsekwencjami, (wepchnięcie pod autobus to najwyżej pare(naście) lat pierdla, a zastrzelenie z broni palnej z premedytacją nawet dożywocie) a tak czy siak robią to tylko nieliczni.

Swoja drogą to ciekawe co napisał kiedyś w Angorze. On jako kandydat na prezydenta miał 4 wynik ale w mediach bywa od święta a jakieś wirtualne twory jak Ruch Palikota czy PJN z poparciem mierzonym w promilach niemal nie schodzą z anteny.

Broń dla każdego ? Jeszcze tego by brakowało ..... 15nastoletnie dzieciaki "JP" (czyt. jestem pedałem) by chodziły z gnatami po ulicy. Nie no doskonale ;]

szwagier9 napisał/a:
15nastoletnie dzieciaki
Chyba będą przyzwoici i dadzą od chociaż 18 lat. Niestety metryka, nie stan umysłu tu zaważy.

Głównym przeznaczeniem penisa jest dawanie życia, a broń została stworzona tylko po to, żeby życie odbierać. Debilne porównanie.

W niedzielę, 21 sierpnia, do Poznania przyjedzie prezes Nowej Prawicy - Janusz Korwin-Mikke. Będzie uczestniczył w spotkaniu z wyborcami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie