SocialMedia napisał/a:
Robal z facetów w czerni
nie oglądałem czy to coś o murzynach?
Tez tam są
Choroba to „Thalidomide”
Halman napisał/a:
nie oglądałem czy to coś o murzynach?
Choroba to „Thalidomide”
Tiktok jest zajebisty, jestem tam pół doby
jak zaglądam na sadola to tak jakiś głupiej tu
jak zaglądam na sadola to tak jakiś głupiej tu
SocialMedia napisał/a:
Thalidomide
To nie choroba, tylko związek chemiczny. Kiedyś afera była, bo talidomid był sprzedawany jako środek przeciwbólowy/przeciwwymiotny/uspokajający bezpieczny dla ciężarnych. Skutkiem stosowania leku przez ww kobiety były deformacje u dzieci np takie jak u faceta na filmiku.
teraz wiemy jak poruszał sie polujący Tyranozaur Rex

podpis użytkownika
forza nostra legge
Lo k🤬a co to jest co to k🤬a jest ? Ale przej🤬e ale chociaż czarny nie jest to juz profit

To jest Sadistic. Możecie nie wrzucać materiałów z aplikacji dla pedałów, Michała Szpaka, ekipy friza, księży pedofili, c🤬li w rurkach z grzyweczkami i koszulami z wielkim dekoltem, osób jedzących gówno, upośledzonych umysłowo, youtuberów i innych sk🤬ysynów? Albo przynajmniej jak wrzucacie to zamazujcie to spedalone logo, bo od patrzenia na niego można katarakty dostać.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
radek225 napisał/a:
To jest Sadistic. Możecie nie wrzucać materiałów z aplikacji dla pedałów, Michała Szpaka, ekipy friza, księży pedofili, c🤬li w rurkach z grzyweczkami i koszulami z wielkim dekoltem, osób jedzących gówno, upośledzonych umysłowo, youtuberów i innych sk🤬ysynów? Albo przynajmniej jak wrzucacie to zamazujcie to spedalone logo, bo od patrzenia na niego można katarakty dostać.
wywalilbym tylko ludzi jedzacych gowno - oni tu akurat pasują,