👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to wygląda jak kaseta VHS tylko trawiona przez żołądek przez 30 lat. Pewnie nikt już nie pamięta VHS. On też zapomniał że połkną.
wdowa40 napisał/a:
To spaghetti a gdzie sos.
Sos dodaje się po ugotowaniu makaronu.
wdowa40 napisał/a:
To spaghetti a gdzie sos.
Kto wie może rzeczywiście tam nawet takiego tasiemca op🤬lą. Pocięty i ugotowany...czy coś, chyba nie jest już groźny.

Ja p🤬le
Dobrze że piję tyle alkoholu że nic we mnie nie przeżyje.

AyCaramba napisał/a:
z wątrobą włącznie
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Przecież to wygląda jak kaseta VHS tylko trawiona przez żołądek przez 30 lat. Pewnie nikt już nie pamięta VHS. On też zapomniał że połkną.
na miłość boską i maciusia z klanu co to jet "połkną" do k🤬y nędzy...
@piter52
masz 9 lat?
hellbwoi napisał/a:
na miłość boską i maciusia z klanu co to jet "połkną" do k***y nędzy...
@piter52
masz 9 lat?
Nie dodał jedynie "Ł" na końcu wyrazu "POŁKNĄŁ" a Ty się zachowujesz jakby co najmniej wyr🤬ał Ci członka rodziny... Masz 5 lat?

fengar napisał/a:
z wątrobą włącznie
Ty się moją wątrobą nie interesuj

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie