Kubica to swietny kierowca, a WRC to taki sport ze od czasu do czasu trzeba sie wyp🤬olic. A hejterzy Kubicy jezdza w automatach!!!
On mu podaje prędkość z jaką ma jechać i rodzaj zakrętu...jeżeli dobrze rozumiem... nie znam się, więc mogę być w błędzie.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Cytat:
Robert Kubica Kamera
Proszę proszę, nie dość że zmienił serię wyścigów z F1 na rajdy samochodowe to do tego przyjął dwuczłonowe nazwisko

Szkoda, że prędkościomierza nie pokazali. Chciałbym zobaczyć na jakiej prędkości bierze te łuki.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
np. 50 lewy 4 : to 50 odległość, lewy to zakręt, 4 to bieg z jakim można go pokonać. Zacisk - zwężenie zakrętu za szczytem, Hopa - górka można skoczyć

Może niezbyt na temat wojny odnośnie Kubicy, ale ten pilot mówi jakby dochodził

nikt mu źle nie życzy, po prostu widzimy, że niekoniecznie dobrze mu idzie w rajdach póki co, bo wyp🤬ala się chyba na każdym. Ja jestem z Robertem, wiadomo czemu, no ale nie ubóstwiajmy go

caly czas sie rozp🤬ala i podobno ma jakies problemy z czuciem w jedenej rece dlatego trudno jest mu kierowac, bedzie mu tylko coraz gorzej szlo wiec nie wiem po co to ciagnie