Bo my Polacy jesteśmy takie zapompleksione gnojki. Niby Niemców nie lubimy, ale im zazdrościmy i kopiujemy od nich wszystko, również to co najgorsze. Chociaż w takich sytuacjach Niemcy wyręczają się policją albo Ordnungsamtem.
Z takim bebzonem mógłby nie nadążyć za chudym i szybkim. Parę uników i grubas by się wyj🤬.
Nie my Polacy, tylko Ty. Ty jesteś zakompleksionym gnojkiem, w dodatku nieszczęśliwym że tatuś i mamusia nauczyli cię mówić po polsku.
Już ja widzę te twoje parę uników do tego typa. Okrężnica że strachu by ci wypadła po jego pierwszym krzyku cz🤬chu.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaBo my Polacy jesteśmy takie zapompleksione gnojki. Niby Niemców nie lubimy, ale im zazdrościmy i kopiujemy od nich wszystko, również to co najgorsze. Chociaż w takich sytuacjach Niemcy wyręczają się policją albo Ordnungsamtem.
Z takim bebzonem mógłby nie nadążyć za chudym i szybkim. Parę uników i grubas by się wyj🤬.
Rozumiem że piszesz o sobie, bo tak wnioskuje po twoim profilowym.
Ty nie masz ani mózgi ani mięśni ani jaj żeby nawet mruknąć do niego,sztacheto.
Nie my Polacy, tylko Ty. Ty jesteś zakompleksionym gnojkiem, w dodatku nieszczęśliwym że tatuś i mamusia nauczyli cię mówić po polsku.
Już ja widzę te twoje parę uników do tego typa. Okrężnica że strachu by ci wypadła po jego pierwszym krzyku cz🤬chu.
Rozumiem że piszesz o sobie, bo tak wnioskuje po twoim profilowym.
Oho, sadolowych spaślaków zabolało. Ale nie wszystko stracone, potrzebujecie trochę ruchu, a mniej piwska i czipsów. Jak poprawi wam się wygląd, to nabierzecie pewności siebie, wyjdziecie do ludzi i w końcu zar🤬acie, zamiast przyp🤬alać się do wszystkiego w internecie.
Dlatego zimne piwo dla Pana z filmiku.
Ty czarny pan ale to nie jest forum LPG żebyś okazywał tutaj swoje zainteresowania.
A co do ,, knurów bez mięśni '', to polecam ci zboczyć jak wyglądał słynny Fiodor Jemieljanienko i co robił z napakowanymi kolesiami...
,, jednym słowem '' w dupie byłeś c🤬ja wiesz !
mięśnie rozwijają się w dzieciństwie i wczesnej młodości, to co się wtedy wypracuje to się ma, osoby uprawiające sport wyczynowy kiedyś w ogóle nie miały widocznych mięśni, a były zdecydowanie silniejsze i wydolniejsze fizycznie niż te napakowane osobniki teraz, tak naprawdę takie przerośnięte mięśnie działają trochę jak tłuszcz u spaślaka, obciążają tylko organizm
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!mięśnie rozwijają się w dzieciństwie i wczesnej młodości, to co się wtedy wypracuje to się ma, osoby uprawiające sport wyczynowy kiedyś w ogóle nie miały widocznych mięśni, a były zdecydowanie silniejsze i wydolniejsze fizycznie niż te napakowane osobniki teraz, tak naprawdę takie przerośnięte mięśnie działają trochę jak tłuszcz u spaślaka, obciążają tylko organizm
Mówisz min. o mnie. Pracuje fizycznie, jest lekki brzuszek ale i duża siła i zwinność (tzw. pamięć mięśniowa)
Taki kolpoludek - wojownik klawiatury z Mokotowskiego Mordoru , mojej wagi, nie miał by ze mną najmniejszych szans.
Knur chyba tłuszczem chciał nastraszyć, bo mięśni to prawie nie ma.
Ale ma odwagę i charakter, może też się potrafi bić. Nie musi mieć do tego mięśni stary

mięśnie rozwijają się w dzieciństwie i wczesnej młodości, to co się wtedy wypracuje to się ma, osoby uprawiające sport wyczynowy kiedyś w ogóle nie miały widocznych mięśni, a były zdecydowanie silniejsze i wydolniejsze fizycznie niż te napakowane osobniki teraz, tak naprawdę takie przerośnięte mięśnie działają trochę jak tłuszcz u spaślaka, obciążają tylko organizm
bzdura mięśnie rozwijają się całe życie. Za młodu masz więcej włókien i lepszą regenerację. Nie mniej szkieletowe wyrabiają się dopiero po latach. Prosta sprawa 20 latek nie potrafi uścisnąć ręki. 50 latek już tak