Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
joti 2024-12-16, 3:37 8
Knur chyba tłuszczem chciał nastraszyć, bo mięśni to prawie nie ma.
Zgłoś
mieszał 2024-12-16, 3:38 24
K🤬a to Polak na 100%.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-16, 4:07 110
C🤬j z tym jak by typ nie wyglądał to ma prawo sie wk🤬ić na własnym podwórku, obcokrajowcy powinni sie dostosować do pewnych norm w naszym kraju.

Jak bym był w obcym kraju i ktoś nie zyczył by sobie puszczania muzyki w miejscu publicznym to nie podejmował bym głupiej dyskusji.
Zgłoś
joti 2024-12-16, 4:30 15
CzerstWybut napisał/a:

C🤬j z tym jak by typ nie wyglądał to ma prawo sie wk🤬ić na własnym podwórku, obcokrajowcy powinni sie dostosować do pewnych norm w naszym kraju.
Jak bym był w obcym kraju i ktoś nie zyczył by sobie puszczania muzyki w miejscu publicznym to nie podejmował bym głupiej dyskusji.

Zgadzam się co do obcokrajowców, ale ten spaślak nie lepszy. Pije alko w miejscu publicznym, rzuca k🤬ami, grozi pobiciem, a więc sam się nie potrafi dostosować do norm społecznych.
Zgłoś
Syn_Milionera 2024-12-16, 4:49 19
Akurat przed chwilą grąłem w gierkę online i spotkałem Argentyńczyka i Amerykańca. Argentyńczyk nap🤬lał ciągle w swoim języku że Amerykaniec kazał mu zamknąć mordę. Teraz wchodzę na Sadistic i pierwszy filmik z góry z Argentyńczykiem. Życie to matrix.

A tak w ogóle to takie sytuacje dogłębnie pokazują że integracja między kulturowa i rasowa nie ma racji bytu. Każda rasa i kultura ma swoje fanaberie i sposób bycia, które dla innych mogą być irytujące. Każdy niech żyje w swojej części świata.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-16, 5:34 74
joti napisał/a:

Knur chyba tłuszczem chciał nastraszyć, bo mięśni to prawie nie ma.

No cóż, zza klawiatury to każdy lamus jak ty twardy... ale gdybyś tam był to jestem pewien że sp🤬alał byś w pod skokach a jak nie ten ,, knur '' zmiótł by cię z planszy w jakieś 5 sekund i odciął światło.

A co do ,, knurów bez mięśni '', to polecam ci zboczyć jak wyglądał słynny Fiodor Jemieljanienko i co robił z napakowanymi kolesiami...

,, jednym słowem '' w dupie byłeś c🤬ja wiesz !
Zgłoś
Love_is_Love 2024-12-16, 6:46 8
Ja p🤬lę. Świniak z posterydowym spuchnięciem brzucha robi nam świetną reklamę...
Zgłoś
bialy_alfons 2024-12-16, 7:33 2
co to za ulany seba argentuńczyk
Zgłoś
damianpl 2024-12-16, 8:22 4
jak można tak wyglądać.. że mu nie wstyd koszulki ściagać.. prosie od kebsa uj🤬e
Zgłoś
gonzor 2024-12-16, 8:47 2
A ja tu widzę, że wy Polacy jesteście pod wpływami niemieckimi. Niemcy też się irytują gdy coś zakłóca ciszę i zaraz reagują. Dziwne, że w Polsce też już tak jest i nie można muzyki posłuchać bez pozwolenia bezmózga.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-16, 8:57 13
Do tych co piszą że chlop ulany i tragicznie wygląda. Prawda natury jest taka ze kobiety częściej wybierają taki typ budowy niz weganskiego chudzielca, prawie każda normalna zdrowa kobieta poza tymi fit femino influenserkami. Mówimy tutaj o wyglądzie a nie o intelekcie.

Pomimo że jesteśmy ludźmi to tak naprawde niewiele w naturze odbiegamy od zwierząt i to nie rzadko nasze wybory są podyktowane przez DNA naszych pradawnych przodków.
Zgłoś
Nome 2024-12-16, 9:16 3
CzerstWybut napisał/a:

Do tych co piszą że chlop ulany i tragicznie wygląda. Prawda natury jest taka ze kobiety częściej wybierają taki typ budowy niz weganskiego chudzielca, prawie każda normalna zdrowa kobieta poza tymi fit femino influenserkami. Mówimy tutaj o wyglądzie a nie o intelekcie.
Pomimo że jesteśmy ludźmi to tak naprawde niewiele w naturze odbiegamy od zwierząt i to nie rzadko nasze wybory są podyktowane przez DNA naszych pradawnych przodków.

akurat tu się mylisz, bo wygląd tego kolesia był raczej niezdrowy, a kobiety myślą jajnikami i oceniają podświadomie bardzo szybko, ten koleś nie ma raczej powodzenia, chyba że wśród narąbanych panien, ale to razem słaba genetyka

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
ColtWalker 2024-12-16, 9:20 6
Angielski zna lepiej niż Donald Tusk
Zgłoś
TurboKaczka 2024-12-16, 9:21 21
Love_is_Love napisał/a:

Ja p🤬lę. Świniak z posterydowym spuchnięciem brzucha robi nam świetną reklamę...

za tego avatara powinienes bana wylapac
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie