Przej🤬e jak jesteś chory i jeszcze wszyscy ci wypominają, że święta spędzasz na tabletach

podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
deski do krojenia, bida w domu ,tylko kasprzak gra
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
śmieszny, acz prawdziwy obrazek.... żartuję, c🤬jnia jakiej setki w necie
Paweł Kuczyński - polecam, można sobie wygooglać więcej prac.
Tutaj jedna okołoświąteczna:
Tutaj jedna okołoświąteczna:

W mojej rodzinie podczas świąt smartfon jest używany tylko i wyłącznie w jednym celu. Mianowicie w celu weryfikacji kto ma rację podczas burzliwej dyskusji o tym kto jest ż🤬dem a kto nie oraz kto jest pedałem.
W innym przypadku nikt nawet na sekundę nie wyjmuje komórki jeśli mu nie zadzwoni.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
W innym przypadku nikt nawet na sekundę nie wyjmuje komórki jeśli mu nie zadzwoni.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
no to niezłą patologię masz w domu. U normalnych ludzi wszędzie leje się wódę i panuje ożywiona dyskusja, a dzisiaj klindyngus.

podpis użytkownika
czasem.. żeby wygrać wojnę trzeba spalić wioskę

^chyba u alkoholików a nie normalnych ludzi, normalni ludzie dzisiaj nie piją bo jutro trzeba iść do pracy
Velture napisał/a:
W mojej rodzinie podczas świąt smartfon jest używany tylko i wyłącznie w jednym celu. Mianowicie w celu weryfikacji kto ma rację podczas burzliwej dyskusji o tym kto jest ż🤬dem a kto nie oraz kto jest pedałem.
Doszliście już do tego, że Jezus był Ż🤬dem?
htp napisał/a:
Doszliście już do tego, że Jezus był Ż🤬dem?
Już dawno. W tym roku doszliśmy do tego, że jesteś pedałem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !