Potrafią sobie ustawić kamery na parę ujęć ale rozgarniętego co by zabezpieczył przejazd to już brak. I chwała im za to

podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett

To jakies dzieciaki, u mnie jest gosciu co ma 30 lat i pop🤬la na rolkach po miescie, niby sport... ale bardziej dla 12 letnich dziewczynek, jak granie w klasy
dobra czekam na spine rolkarzy

Oglądać, oglądać, konkretnie przywalił
Szkoda, że nie ma zbliżenia. Zasmiałem się na głos. I ten piękny dźwięk
Akcja w 0:39, potem ładnie jęczy

Akcja w 0:39, potem ładnie jęczy

I dobrze. Jeszcze za blacharkę zapłaci, to się nauczy, że świętą krową nie jest.
Wk🤬iające jest ze te rolkotrzepy i skejty sie wp🤬laja pod samochod i pozniej wez sobie naprawiaj na wlasny koszt. zjeby.
podpis użytkownika
jonatan
Objechaly Ci palce w czasie pisania tytulu
Powinien brzmiec:
Nieudana proba samobojcza na rolkach
Lub
Czemu pseudo sportowcy-wyczynowcy powinni placic obowiazkowo trzykrotne skladki ubezpieczeniowe
Lub
Z mysleniem mu ciezko...
Powinien brzmiec:
Nieudana proba samobojcza na rolkach
Lub
Czemu pseudo sportowcy-wyczynowcy powinni placic obowiazkowo trzykrotne skladki ubezpieczeniowe
Lub
Z mysleniem mu ciezko...
jonatan napisał/a:
Wk🤬iające jest ze te rolkotrzepy i skejty sie wp🤬laja pod samochod i pozniej wez sobie naprawiaj na wlasny koszt. zjeby.
Na jaki własny koszt - na miejscu jest policja, oni sporządzają notatkę z wypadku i na tego podstawie idziesz do sądu po zwrot kosztów, ewentualnie po prostu mówisz gościowi, że naprawa wyniosła tyle i tyle, a on Ci grzecznie zwraca.
podpis użytkownika
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Szkoda że nie było drugiego auta co by gościa dobiło...
podpis użytkownika
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."