Jakby nie wzięli telefonów, to r🤬aliby się bez tej kolacji
To normalne. Najpierw nakarmić, a potem przer🤬ać. Stąd w krzakach zawsze obok pudełek po zestawach z McDonald's leżą zużyte prezerwatywy...
smc napisał/a:
To normalne. Najpierw nakarmić, a potem przer🤬ać. Stąd w krzakach zawsze obok pudełek po zestawach z McDonald's leżą zużyte prezerwatywy...
A co z KFC?
Do KFC uczęszczają osoby homoseksualne, a one rzadko kiedy zabezpieczają się. Jednak ryzyko wpadki bardziej działa na świadomość podludzi, niż choroby weneryczne. Jeśli widzę podełko KFC w krzakach, to wiem, że kubełek wciągało dwóch pedałów...
smc napisał/a:
Do KFC uczęszczają osoby homoseksualne, a one rzadko kiedy zabezpieczają się. Jednak ryzyko wpadki bardziej działa na świadomość podludzi, niż choroby weneryczne. Jeśli widzę podełko KFC w krzakach, to wiem, że kubełek wciągało dwóch pedałów...
Serio? Ty, a popatrz, ja sie nie stoluje ani tu ani tu. Ty pewnie wiesz te dyrdymały z autopsji.
Ostatnie życzenie skazańca. A później kundle na smalec zostaną przerobione.

Don_Max napisał/a:
Widuję tu sporo komentarzy, przy których rozkminiam skąd się biorą pomysły na takie głupoty. Ten jest moim ulubionymPies przewiduje ich przyszłość po kolacji