👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest najpotężniejszy intelekt na całej lewicy. Tu nie ma miejsca na podśmiec🤬jki.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Hmm lewaczka, feminazistka, platoniczna zoofilka i weganka, zdrajca i donosiciel na Polskę, członek partii sodomitów i gomorytów. Jedyny jej plus to że nie liczy się zbytnio z uczuciami ż__ków, ale to pewnie tylko dla tego że jako prawnik, musiała zobaczyć kto rządzi w jej kręgach. A kobieta nie może zdradzić narodu tak by zostać ż__ówką, tylko facet to może żeniąc się z ż__ówką, i robiąc jej ż__owskie dzieci. Pewnie stąd i ten feminazizm i jej słynny cytat:
„przemoc ma płeć i jest to płeć męska”
„przemoc ma płeć i jest to płeć męska”
Ktoś kto głosuje na taką idiotkę musi być co najmniej tak samo głupi jak ona...
Ta osobniczka jest wrogiem numer jeden dla każdego szanującego się użytkownika tego portalu.
@Pierre_Dolec
Wygląda na to, że cała ta "Rodzina zastępcza" to po prostu p🤬lony obóz zagłady, gdzie nie oszczędzono nawet murzynki i azjatki.
Wygląda na to, że cała ta "Rodzina zastępcza" to po prostu p🤬lony obóz zagłady, gdzie nie oszczędzono nawet murzynki i azjatki.
C🤬j z tymi romami, tylko Romka szkoda bo dobrym hydraulikiem był
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie