Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
Ropa, czarne złoto
~_Yarko_ • 2020-05-05, 22:09

Republika Komi, Rosja.
Pracownik doznał poparzenia w 95% powierzchni ciała.
Zmarł na drugi dzień.
ukryta treść

Wypis z tego świata.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mietek7567 2020-05-05, 22:14 19
Dziwne na tak krótką chwilę wystawiony na ogień i przez to zmarł?
Zgłoś
dennissliwa 2020-05-05, 22:23 3
Mietek7567 napisał/a:

Też po obejrzeniu tego filmiku myślałem że nic mu nie będzie
Zgłoś
kokos_123 2020-05-05, 22:43 9
Mietek7567 napisał/a:

Potrzymaj sobie przez sekundę rękę w pełnym płomieniu i zobacz czy będziesz mieć poparzenie. Powyżej 70 stopni starcza jedna sekunda do wystąpienia oparzenia.
Nie musi być długo, tu był cały w płomieniach i to spokojnie starczyło. Pewnie miał poparzenia głównie pierwszego i drugiego stopnia, ale przy 95% ciała to już trup, a jeszcze o tym nie wie...

Zgłoś
mygyry 2020-05-05, 22:46 11
Przy tej cenie ropy to szkoda człowieka
Zgłoś
Halman 2020-05-05, 23:14
_Yarko_ napisał/a:

Republika Komi, Rosja.
Pracownik doznał poparzenia w 95% powierzchni ciała.
Zmarł na drugi dzień.

to i tak długo wytrzymał.. pewnie trzeźwy nie był...
Zgłoś
Roman270297 2020-05-05, 23:42 2
Pewnie pluca poparzone też miał
Zgłoś
Robster 2020-05-05, 23:42 17
Mietek7567 napisał/a:

kokos_123 napisał/a:

Potrzymaj sobie przez sekundę rękę w pełnym płomieniu i zobacz czy będziesz mieć poparzenie. Powyżej 70 stopni starcza jedna sekunda do wystąpienia oparzenia.
Nie musi być długo, tu był cały w płomieniach i to spokojnie starczyło. Pewnie miał poparzenia głównie pierwszego i drugiego stopnia, ale przy 95% ciała to już trup, a jeszcze o tym nie wie...

Roman270297 napisał/a:

Pewnie pluca poparzone też miał

Obejrzyjcie sobie ten filmik jeszcze raz. Opis nie dotyczy faceta w pierwszym kadrze, a tego którego widać wychodzącego z płomieni w 24s filmu.
Zgłoś
nemesis238 2020-05-06, 0:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Spar1988 2020-05-06, 0:26 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SpoconyMariusz 2020-05-06, 0:37 4
Pewnie główną przyczyną śmierci było Koronawirus, a poparzenie to tylko współistniejace
Zgłoś
dennissliwa 2020-05-06, 9:43
Robster napisał/a:

Obejrzyjcie sobie ten filmik jeszcze raz. Opis nie dotyczy faceta w pierwszym kadrze, a tego którego widać wychodzącego z płomieni w 24s filmu.

Dopiero teraz zobaczyłem że tam jeszcze jeden był w ogniu
Zgłoś
Kamil3l 2020-05-06, 9:51 1
takiego ładowania ropy na pakę ciężarówki to jeszcze nie widziałem
Zgłoś
incu 2020-05-06, 9:53
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem