👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@dupaCyckDupa
Każdy widzi to co chce widzieć.
Teraz pozostaje Ci zadać sobie pytanie: "Czy nie jestem kryptopedałem?".
Każdy widzi to co chce widzieć.

Teraz pozostaje Ci zadać sobie pytanie: "Czy nie jestem kryptopedałem?".
O ile mi wiadomo, to przy bardzo niskich temperaturach (z tego co widzę to użyto ciekłego azotu) woda w wódce zamarza i zostaje spirytus. Czyli posmarowali chleb zamarzniętą wodą... No ale mogę się mylić.

@up
A między cząsteczkami zamarzniętej wody nie może być spirytusu? Poza tym spirytus też na pewno zamarza w jakieś temperaturze.
EDIT:
A między cząsteczkami zamarzniętej wody nie może być spirytusu? Poza tym spirytus też na pewno zamarza w jakieś temperaturze.
EDIT:
Cytat:
Dzien dobry:) W wódce 40-procentowej w temperaturze -28,7 woda oddziela się od alkoholu i zamarza. Temperatura zamarzania spirytusu wynosi 114,2 °C.
Zapytanko.pl
a ciekły azot ma około -200 stopni Celsjusza wiec tam wszystko zamarzło

Ta, też mi nowość... U mnie żule smarują chleb denaturatem...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie