📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:54

Jeżeli to rzeczywiście marihuana to program pewnie belgijski lub holenderski ponieważ te dwa narodu są już w tak wysokim stopniu z judaizowane, że dąży się tam do zrobienia ludziom z mózgu siano już od najmłodszego wieku. Przecież półgłówkami co ich sensem życia jest jaranie jest bardzo łatwo pomiatać ich judaistyczno-komuszym przedstawicielom.

@xyz893 na trawnik to raczej nie wygląda sądząc po ilości dymu (pary) który wydobywa sie z tej "wody" wiec jest to raczej jakis smieszny eksperyment a'la mentos i cola.... i czy wszyscy popalajacy sobie marry wg Ciebie są półmózgami sterowanymi przez " judaistyczno-komusnistycznych przedstawicieli" ? Jeśli tak to gratuluje mikroskopijnej wiedzy na temat całej tej medialno-rządowej propagandy przeciwko marihuanie....

papapishu napisał/a:
uzależniony od masturbacji
Trzeba mieć jakieś nałogi.

okopl napisał/a:
T CH C !!!

a paliliście kiedyś z ziemniaka, albo z jabłka?

A mnie zastanawia czemu ten pan prowadzi rekacje w kolbie ssawkowej, zazwyczaj to co się w niej znajduje jest już odpadem z sączenia pod zmniejszonym ciśnieniem. To tak jak by jeść obiad z kubła na śmieci...

może odpadem jest ciecz, która pod wpływem podwyższenia temperatury zamienia się w gaz, a zatkawszy górny otwór wydostaje się pod ciśnieniem? ;d

Baalp napisał/a:
A mnie zastanawia czemu ten pan prowadzi rekacje w kolbie ssawkowej, zazwyczaj to co się w niej znajduje jest już odpadem z sączenia pod zmniejszonym ciśnieniem. To tak jak by jeść obiad z kubła na śmieci...
Dopóki nie wiesz, że jesz z kibla nie przeszkadza Ci to

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie