👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak wybrzydzają?! To niech pokażą swój dorobek motoryzacyjny, od kilkunastu jak nie więcej tłuką tą samą Ładę, która wygląda jak gówno, jeździ jak gówno i kosztuje tyle ile wysranie gówna do złotego kibla.
hmm mogl obejrzec przed zakupem a nie teraz gorzkie zale wylewa... lol 3 miliony rubli. Jak debila nie stac to niech nie kupuje kacap

Masz ode mnie duże piwo!
Flim cudowny taki niepoprawny taki niestosowny ... W dzisiejszym świecie przesiąkniętym wszechobecnym samochwalczym syfem reklamowym jest jak odtrutka na pranie mózgu jakie robią nam korporacje i firmy swymi natrętnymi do porzygu słodko-pierdzącymi reklamami.
Dodałem go też do swojej playlisty na YT youtube.com/playlist?list=PLq1tLgHzBc8nagCW3aSxQ2bFVXS15w4_s
Flim cudowny taki niepoprawny taki niestosowny ... W dzisiejszym świecie przesiąkniętym wszechobecnym samochwalczym syfem reklamowym jest jak odtrutka na pranie mózgu jakie robią nam korporacje i firmy swymi natrętnymi do porzygu słodko-pierdzącymi reklamami.
Dodałem go też do swojej playlisty na YT youtube.com/playlist?list=PLq1tLgHzBc8nagCW3aSxQ2bFVXS15w4_s

Ogólnie seria 2 w BMW to jest taka zapchaj-dziura między 1 a 3 . Te x2 jeszcze jakoś wygląda ale zobaczcie sobie B218 tourer ( coś ala Ford C-max ) . To jest dopiero pokraka . Jedynie M2 z tego jest coś warte . Seria 1 ma jeszcze sens bo zawsze brakowało im małego heczbeka a to jest zawsze sól każdej marki .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie