👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak trzymał morde blisko trakcji to moglo go jebnac prosto w twarz
. Chyba ze obieg niebyłby zamkniety, ale sorry gregory nie znam się zbytnio

Hmm mnie ciekawi czego go nie zabiło? Sorry nie jestem elektrykiem nie znam się, ale nie raz słyszałem, że kogoś przypiekło bo się po tych słupach trakcyjnych wspinał czy coś.
A kumple mi mówią że jestem odważny bo jeżdże motocyklem na jednym kole -.- Szczerze? jestem leszczem....

@ukcioo
Kolejny oświecony. A powiedz ty mi od czego ten prąd jest zależny? Poza tym, to nie sam prąd zabija, tylko skutki jego przepływu, jeśli się tak chcemy bawić w dokładność.
@Magik2501
Przynajmniej ktoś kto coś wie. Teoretycznie to nie problem, ale w praktyce spróbuj się odizolować od otoczenia i złapać się takich przewodów jadąc na pociągu. Powodzenia.
Kolejny oświecony. A powiedz ty mi od czego ten prąd jest zależny? Poza tym, to nie sam prąd zabija, tylko skutki jego przepływu, jeśli się tak chcemy bawić w dokładność.
@Magik2501
Przynajmniej ktoś kto coś wie. Teoretycznie to nie problem, ale w praktyce spróbuj się odizolować od otoczenia i złapać się takich przewodów jadąc na pociągu. Powodzenia.

Curtis napisał/a:
Pener chciał być fajny, taki gimbazjalny
Pener już zrozumiał jak zakłada się tematy, ze spokojem

Trollują to oni maszynistę a nie śmierć. Fajnie chop się musi zastanawiać czemu zasilanie trakcji mu znika co chwilę jak mu się bujają na pantografie
Cytat:
mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość
Przestań się mazać i błagać o litość zanim wyrok zostanie wydany. Przyjmij ewentualną krytykę jak facet, a nie jak mała dziewczynka... I to się tyczy wszytkich, którzy skomlą "mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość"...
kudlaty1125 napisał/a:
@ukcioo
jezeli przeplynie przez ciebie prad o natezeniu 3A i napieciu 20V to umierasz
jezeli przeplynie przez ciebie prad o natezeniu 10mA i napieciu 1MV - nie umierasz
proszę panie 'oswiecony'

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie