Najazd na ruchomą przeszkodę i obrót.
Dogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697
podpis użytkownika
Podoba się to co robię ? sypnij groszemDogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697

Dobrze c🤬jowi, następnym razem się rozejrzy zanim przejedzie przez ulicę.

I następnym razem k🤬a zejdzie z roweru przy przejściu dla pieszych

I rowerzysta idiota, że wjeżdżał na pasy na pełnej k🤬ie.
I kierowca zjeb, że w ogóle nie zwolnił widząc chłopka już na pasach, który sobie luźnym krokiem pop🤬lał. Swoją drogą, nawet się nie odwrócił
I kierowca zjeb, że w ogóle nie zwolnił widząc chłopka już na pasach, który sobie luźnym krokiem pop🤬lał. Swoją drogą, nawet się nie odwrócił

Co ci ruscy mają w tych łbach? Nawet k🤬a na wprost nie umieją patrzeć.
@spartan kierowca jak wie że przejedzie bez zwalniania to nie musi zwalniać. pieszemu nie wolno się mp. nagle zatrzymać, więc o co chodzi?
Do napinaczy: Wy zawsze z roweru schodzicie? Pewnie zawsze też nosicie kask i w c🤬j odblasków i reflektory, żeby widać było.

A mówiła mama żeby nie wjeżdżać na pasy, tym bardziej z rozpędu. Na miejscu pomarańczowego też miałabym to gdzieś. Jednego idiotę mniej. Tylko kierowcy żal za uszkodzenie auta.
Ja schodzę, bo mi życie miłe i widziałam na żywo kilka sytuacji, kiedy mało brakowało, a rowerzysta skończyłby podobnie. A w c🤬j odblasków, świateł i lusterko to zwykły rozsądek.
Sylwian napisał/a:
Do napinaczy: Wy zawsze z roweru schodzicie? Pewnie zawsze też nosicie kask i w c🤬j odblasków i reflektory, żeby widać było.
Ja schodzę, bo mi życie miłe i widziałam na żywo kilka sytuacji, kiedy mało brakowało, a rowerzysta skończyłby podobnie. A w c🤬j odblasków, świateł i lusterko to zwykły rozsądek.

Widziałem to już w jakiejś kompilacji, pierwsza myśl- jebnął bym debila, przez pasy się przechodzi... A później naszła mnie refleksja że w sumie pewnie nie miał by ubezpieczenia i tylko rysa by mi została. Co ten sadol robi z człowiekiem...