Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2015-02-22, 0:18 3
jak z kumple pijecie piwko to tez jebie to gejoza? K🤬a... ludzie... jak kobitki ida razem 'na sranie' - to lesby?
Chopaki sie fajne bawia, szkoda,ze inni musza ciezko zap🤬lac ;./
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-22, 0:18
Jak rozwiązaliscie sprawe peknietego widelca (11 min) ?
Zgłoś
diaboliqer 2015-02-22, 1:24 5
Mad666 napisał/a:

rozumiem że pedałowaliście cały czas

Rozumiem, że na lekcje języka polskiego nie uczęszczałeś? Tak - non stop pedałowaliśmy.

exdeath napisał/a:

Jak rozwiązaliscie sprawe peknietego widelca (11 min) ?

Rower był w stanie jeżdzić, mieliśmy tylko 30 km do Budapesztu i daliśmy radę dojechać. Tam kontuzjowany rower wracał do kraju już

Rax napisał/a:

tak tak tak zajebiscie wiem, sam troszke zjezdzilem europe autostopem...

ale wieje gejozą od pierwszego klapsa, w ktorym gibacie sie jak po kwasie...

i ta 'buńczuczna pogoda'

Leczysz tu jakieś kompleksy tą gejozą? Jeśli tylko to wyniosłeś z tego filmiku to trochę słabo.

tihomax napisał/a:

czemu rowery zapakowane pod koniec?

W filmiku było powiedziane. W Rumunii nie pozwolili nam przewozić rowerów w pociągu i musieliśmy nadać je jako bagaż. Musieliśmy rozkminić w pół dnia folię, kartony i rozłożenie rowerów, ale daliśmy radę.

Prothory napisał/a:

Ile wyszło wam finansowo za jedzenie i ogólnie podróż? Nie pytam tutaj o koszta sprzętu, tylko samego przeżycia na trasie.

Koszt noclegów, jedzenia, wody i pociągów w obie strony w naszym przypadku to około 3500 zł. Dobił nas trochę powrót do Polski, okazał się dużo droższy niż przypuszczaliśmy (prawie 1/4 całości wydatków). Jedzenia też szło sporo, a na początku trasy nei było aż tak tanio

eterhal napisał/a:

Dokładam się do pytania Prothory'ego, oraz dodam od siebie : jak wyglądają przygotowania pod kontem fizycznym do takiej wyprawy?

Zdrowy, sportowy styl życia na codzień, siłownia, rowerki spiningowe no i rower kilka dni w tygodniu. U nas nie wszyscy jednak aż tak mocno trenowali. Mimo, że dla niektórych to nie jakieś wielkie wyzwanie to dużo ważniejsza jest tu głowa niż siła mięśni.
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-22, 1:30
Dzięki za szybką odpowiedź podziwiam takie akcje, i sam mam nadzieję, że kiedyś wybiorę się w podobną wyprawę. Zimne piwko dla was
Zgłoś
madafaka77 2015-02-22, 2:22
pedalungi... popedalowaly i mialy ucieh jak bez siodelka
Zgłoś
icek Berg 2015-02-22, 8:15
Nie oglądałem, daję piwko za tą akcje.
Zgłoś
ellsworth 2015-02-22, 9:15
Całkiem sympatyczny wyjaz.
Zgłoś
ninji 2015-02-22, 10:41
Bianchi na scianie ... szacun

podpis użytkownika

Ekskluzywna wypożyczalnia karłów
Zgłoś
białywęgorz 2015-02-22, 10:42
Krata zimnego browca dla was!
Zgłoś
PeeWuu24 2015-02-22, 11:10
myślałem, że będzie nuda, ale jednak fajny filmik
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-22, 11:40
Zakończyli w Rumunii? Nic dziwnego pewnie rowery im zaj🤬i
Zgłoś
Mario77 2015-02-22, 11:44
Szacunek za pomysł, inicjatywę i realizację ! Tylko Polak potrafi !
Zgłoś
tranzystor 2015-02-22, 11:57
diaboliqer napisał/a:

W minione wakacje przejechaliśmy ekipą na rowerach dunajską trasę rowerową. Przedstawiam kwintesencję naszych przygód

No k🤬a mać! Albo zj🤬e węże, pająki i tępe psy, albo banda pedałów jarających się rowerami. Kiedy w końcu niektórzy tutaj zrozumieją, że jak mają jakieś hobby, lub czymś się jarają, to nie znaczy, że wszyscy się tym będą jarać i jest to ciekawe.
Zgłoś
DickSet 2015-02-22, 12:00
Z miłą chęcią też bym się wybrał na taką wyprawę bo rower to moje życie. Jedyne co mnie hamuje to brak osób do jazdy na długie dystanse... A moim marzeniem jest pojechać z rowerem pociągiem w góry i przyjechać nim z powrotem nad morze
Zgłoś
Konto usunięte 2015-02-22, 12:08 1
tranzystor napisał/a:

No k🤬a mać! Albo zj🤬e węże, pająki i tępe psy, albo banda pedałów jarających się rowerami. Kiedy w końcu niektórzy tutaj zrozumieją, że jak mają jakieś hobby, lub czymś się jarają, to nie znaczy, że wszyscy się tym będą jarać i jest to ciekawe.

Mój detektor frustratów oszalał jak to przeczytałem. Nie podoba się? Scrolluj dalej. I mimo, że film nie pasuje zbyt do idei portalu to jak jest to wartościowy materiał to przymknę oko i chętnie obejrzę. Sadistic to jedyny portal jaki przeglądam i gdyby były same materiały z wypadków, bójek itd. to trochę słabo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie