Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witam, niepierwszy materiał ale pierwszy 'materiał własny'. Był już ktoś kto chwalił się swoimi umiejętnościami 'outdoor workout', BongMan z krabami, LeweOkoSaurona z ciężarkami na mosznie, więc i ja pochwalę się czmyś.
W lipcu tego roku wraz z kolegą wybraliśmy się na wyprawę rowerową do Chorwacji. Przejechaliśmy łącznie 2'754km w 14dni. Z okazji Świąt zmontowałem pierwszy oficjalny film z owego wyjazdu

Tak pierwszy oficjalny, ponieważ nieoficjalnych filmów jest dosyć sporo, a nie chcę wrzucać ich na portal w postaci spamu, więc jeśli ten temat się przebije i społeczność Sadistica wykaże chęć to później je pokażę ;D

Na wszystkie pytania chętnie odpowiem; dla dociekliwych strona na FB:
facebook.com/RoweremBezGranicPL
Zgłoś
S................s 2014-12-27, 9:51 4
Szacuneczek, ja to mam zj🤬ą kondycję i ledwie z Łodzi do Zgierza pedałuję a wy do Chorwacji pojechaliście.
Piwko dla was!
Zgłoś
M................s 2014-12-27, 9:57 1
Dalekie podróże na rowerze zawsze na propsie, coś zajebistego
Zgłoś
Saute 2014-12-27, 11:56
Nie tyle co za rowery co za zespół "Kongos" masz piwko!
Zgłoś
krzych02 2014-12-27, 12:19
Szacun, ja max to z Krakowa do Gdyni, a tu proszę taki dystans, zacnie. Łap piwko
Zgłoś
Zdzisław2002 2014-12-27, 12:25 7
W c🤬j wam zazdroszczę takiej przygody. Ile trwały przygotowania do wyprawy i ile wyniósł jej koszt?

Nie mam fb.

podpis użytkownika

Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!
Zgłoś
DziadMróz 2014-12-27, 12:27 24
Jak tylko zobaczyłem nick LeweOkoSaurona, to myślałem, że będzie ciągnął tą przyczepę na jajach.
Zgłoś
TheBigRedDog1 2014-12-27, 12:28
Też mam takie marzenie pojechać gdzies w p🤬du na rowerze piwo
Zgłoś
gienia777 2014-12-27, 12:28
@up 2miesiące poszukiwania sponsorów, 3miesiące treningów, koszt: 2osoby 14dni morze piwa w Chorwacji i wyzywienie ~1800zł
Zgłoś
A................o 2014-12-27, 12:35 1
Mam takie małe pytanko,

Czy zdajesz sobie sprawę że to jest SADISTIC a nie kwejk ?
Tutaj możesz dać filmik jak się na tym rowerze wyp🤬alasz a nie k🤬a zwykłą jazdę...
Zgłoś
GreenBox 2014-12-27, 12:58 15
@up 5 tematów, wszystkie w sucharach. j🤬y wodzirej sadistica, co umie z pyskiem lecieć do każdego, a sam c🤬ja robi. Za temacik oczywiście piwko i zazdroszczę kondycji
Zgłoś
Martinez1976 2014-12-27, 13:21 4
Kij z kondycją, dupę trzeba mieć ze stali! Piwko!
Zgłoś