👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"rozbiegany obiadek" w połączeniu z uśmiechniętą azjatką...
Dziękuję, postoję. Nie odpalam aby się nie zrzygać.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Dziękuję, postoję. Nie odpalam aby się nie zrzygać.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture spokojnie to jest jak z piciem. Chce się... bo nie ma nic innego a potem chce się... bo tylko to jest. Mowa oczywiście o "Żywcu"

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Obrzydza bo nie mamy z tym kontaktu na co dzień ale jakieś walory smakowe to musi mieć. Gdyby smakowało jak gówno to by nie jadła. Chyba.
Up nie jesteś modelką w Emirates... walory i smakowe to dwie różne sprawy. Wiem bo nie jestem modelką w Emirates.

Azjaci to najbardziej obleśne i obrzydliwe stworzenia na ziemi.

@janlew
ja nie rozumiem ludzi, którzy jedzą golonkę bez skóry i włosów
Dobrze robioną golonkę mógłbym jest codziennie do końca życia.
ja nie rozumiem ludzi, którzy jedzą golonkę bez skóry i włosów

MajkelSrajkel napisał/a:
Azjaci to najbardziej obleśne i obrzydliwe stworzenia na ziemi.
Ty chyba nie słyszałeś o Francji...
podpis użytkownika
Ludzki mózg mógł ewoluować i zwiększyć swoją objętość od momentu wynalezienia ognia i gotowania mięsa, gdyż ludzki organizm potrzebował ogromnych ilości energii aby strawić surowe mięso przez co mózg jako najbardziej energochłonny narząd ok 20% dziennego zapotrzebowania nie był w stanie się rozwinąć przy tak nisko kalorycznej diecie, gotowanie mięso bardzo uprościło sprawę gdyż jest to w skrócie ujmując "wstępne" trawienie. Od tamtej pory jak niewielu z was wie ludzie zaczęli rozwijać technologie. Właśnie od okresu wynalezienia ognia. Gdyby nie ogień to prawdopodobnie biegalibyśmy nago w trawie jedząc surowe żuki i obijali się dalej kamieniami krzycząc "Uhh ughh Aghhh ahh".

Te kraby wyglądają dosyć apetycznie, a poza tym r🤬ałbym ją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie