📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

"rozbiegany obiadek" w połączeniu z uśmiechniętą azjatką...
Dziękuję, postoję. Nie odpalam aby się nie zrzygać.
Dziękuję, postoję. Nie odpalam aby się nie zrzygać.
Velture spokojnie to jest jak z piciem. Chce się... bo nie ma nic innego a potem chce się... bo tylko to jest. Mowa oczywiście o "Żywcu"

Up nie jesteś modelką w Emirates... walory i smakowe to dwie różne sprawy. Wiem bo nie jestem modelką w Emirates.

Azjaci to najbardziej obleśne i obrzydliwe stworzenia na ziemi.

@janlew
ja nie rozumiem ludzi, którzy jedzą golonkę bez skóry i włosów
Dobrze robioną golonkę mógłbym jest codziennie do końca życia.
ja nie rozumiem ludzi, którzy jedzą golonkę bez skóry i włosów

MajkelSrajkel napisał/a:
Azjaci to najbardziej obleśne i obrzydliwe stworzenia na ziemi.
Ty chyba nie słyszałeś o Francji...
Ludzki mózg mógł ewoluować i zwiększyć swoją objętość od momentu wynalezienia ognia i gotowania mięsa, gdyż ludzki organizm potrzebował ogromnych ilości energii aby strawić surowe mięso przez co mózg jako najbardziej energochłonny narząd ok 20% dziennego zapotrzebowania nie był w stanie się rozwinąć przy tak nisko kalorycznej diecie, gotowanie mięso bardzo uprościło sprawę gdyż jest to w skrócie ujmując "wstępne" trawienie. Od tamtej pory jak niewielu z was wie ludzie zaczęli rozwijać technologie. Właśnie od okresu wynalezienia ognia. Gdyby nie ogień to prawdopodobnie biegalibyśmy nago w trawie jedząc surowe żuki i obijali się dalej kamieniami krzycząc "Uhh ughh Aghhh ahh".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie