takie pamiątki pozostawiła po sobie wojna w Iraku (swoją droga w Polsce też tego sporo jeszcze odkopują) które później trzeba posprzątać.
reszta w komentarzach
ciąg dalszy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-04-10, 1:15
Przecież to są reporterzy z kamerami :/ na ostatnim zdjęciu nawet w ubraniu z press na plecach, którego nie widać.
Młotek do reki i bić w te niewypały ;D
konto usunięte
2010-04-10, 12:54
O ! najlepiej maja Ci dwaj na koncu z wykrywaczem. W tych kostiumach sa napewno niesmiertelni !
konto usunięte
2010-04-10, 16:15
@UP
przed czy po tym jak staną na minę ??
mi to wygląda jak by amerykańskich czarnych więźniów tam wywozili do rozbrajania, irakijczycy mają przeciez brody i "allah akbar" na ustach
konto usunięte
2010-04-10, 22:51
Mmm takie widoki przypominają mi dzieciństwo, wychowałem się w Bornem Sulinowie...
MaxKing napisał/a:
Mmm takie widoki przypominają mi dzieciństwo, wychowałem się w Bornem Sulinowie...
Nieźle musiałeś wówczas ćpać, że miałeś takie wizje.