Afera w internecie, obrońcy zwierząt oburzeni po tym jak kierowca rozjechał łabędzia, który wleciał prosto pod samochód w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego. Finalnie okazało się że zwierzę przeżyło i ma się całkiem dobrze.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:08
🔥
Chińczyk kopie psa!
- teraz popularne
🔥
Strzelanie w Sanoku
- teraz popularne
🔥
Pies ogrodnika
- teraz popularne
Fakt że kierownik mógł się chociaż zatrzymać, wysiąść i ogarnąć jakoś sytuację.
Czyli wielkość ptaka ma znaczenie bo po wróblu nie było by tematu
zasrani hipokryci. o łabędzia awantura ale jak coś ma mniejsze skrzydełka jak komar to można można zabijać.
tarcer123 napisał/a:
Po co miał się zatrzymywać ? Obowiązuje zasada Gerzdorfa nie widzę nie słyszę i co mi zrobicie ?
tarcer123 napisał/a:
Żeby zabrać go do prosektorium dla łabądków? Nie dość, że niemy to jeszcze ślepy.
A to złamas!
Rozumiem, że potrącił, ale że jechał dalej? 😡
Czytam, że nie musial, nie mial obowiązku się zatrzymać, itp.
Zwykły rozsądek i ludzkie sumienie powinno mu to nakazać. Ponoć jesteśmy mądrzejsi od zwierząt
Rozumiem, że potrącił, ale że jechał dalej? 😡
Czytam, że nie musial, nie mial obowiązku się zatrzymać, itp.
Zwykły rozsądek i ludzkie sumienie powinno mu to nakazać. Ponoć jesteśmy mądrzejsi od zwierząt
Według przepisów jak się coś potrąci to trzeba się zatrzymać i zawiadomić służby. Nikt nie kazał ganiać mu za łabędziem. Wystarczyło wysiąść z tłusta dupa i zadzwonić.
Ja jakiś czas temu potrąciłem psa. Nie przeżył. Zadzwoniłem na 112, przyjechała służba drogowa i zabrali truchło. Za takie odjechanie jest kara.
Ja jakiś czas temu potrąciłem psa. Nie przeżył. Zadzwoniłem na 112, przyjechała służba drogowa i zabrali truchło. Za takie odjechanie jest kara.
Większość kierowców jest tak ślepa, ze na 90% go nie widział. Zresztą na jezdni się nie stoi, leży i nie robi touch and go😁
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie