Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
rozmowa dwóch prawie pełnoletnich osób
konto usunięte • 2013-08-10, 16:17

Jeden z tych ciepłych, wakacyjnych poranków. Leniwie sięgam po telefon żeby sprawdzić czy może ktoś napisał coś ważnego na facebook'u. Eh, niestety, nic ciekawego. W tym momencie zauważam post jednej znajomej, dziwi mnie liczba komentarzy. Wczytuje kolejne komentarze a z każdym kolejnym przeczytanym wpisem moja ręka coraz bardziej uderza w czoło, a mózg zaczyna wątpić w autentyczność. Nie wie czy spowodować u mnie śmiech, zadumę czy załamanie.
W końcu po przeczytaniu całej konwersacji (jeżeli konwersacją to można nazwać) stwierdzam, warto ją zapisać i pokazać innym co siedzi w głowach niektórym nastolatkom, którzy na kilka lat zaczną całkiem samodzielne życie. Całkowity brak intymności, brak szacunku do siebie i innych, chęć zaimponowania znajomym (?). Dlaczego takie sytuacje mają miejsce? Nie mam pojęcia, ale ta rozmowa tak oto ląduje tutaj.

ps. Nie, ta dziewczyna i chłopak nie robili sobie żartów. Niestety.
Takich wpisów było więcej, a po ich "zerwaniu" zniknęły.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-10, 17:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 17:28 4
Fajnych masz znajomych.
Zgłoś
MCL 2013-08-10, 17:28 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 17:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 17:44 10
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 17:44 9
@MCL

Ty mówisz poważnie czy sobie kuźwa jaja robisz? Nie wiem jak autorka, ale ja np. mam chłopa już ładnych parę lat i ok, gdy mieliśmy te 16 lat kiedyś dawno temu to jaraliśmy się w podobny sposób, ale w PRYWATNYCH wiadomościach i to też jakiś poziom intelektualny był utrzymany, a nie "hihi fajnie mje ruhales, kocham cje <3" w ogólnodostępnym poście, który może każdy przeczytać. Wyrażanie uczuć to jedno, poziom inteligencji równy amebie to inna rzecz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 17:57 3
Zgłoś
kickyourheadoff 2013-08-10, 18:09 19
Zgłoś
Spedi 2013-08-10, 18:42 1
całego nie czytalem
ale chyba zaczne produkowac kocyki dla dzieci i powoli redukowac rozrost debili
Zgłoś
Kozek 2013-08-10, 18:42 35
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 18:44
Mało to takich słodko-pierdzących na fejsbuku? Jak niektórzy usilnie próbują pokazać swoją wątpliwą miłość w komentarzach to normalnie mam ochotę się zheftać...
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 18:47 6
o jak słodko
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 18:49 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 18:49
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-10, 18:50 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem