Jak w temacie, ostatnie zdania ludzi będących na najwyższych piętrach WTC. Szukałem po tagach, nie było. Potrzebny angielski na poziomie gimnazjum. Polecam posłuchać do konca.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
sadisticowe imperialistyczne półmózgi, dlatego ta strona jest przez wszsytkich wyśmeiwana
Do wszystkich którzy piszą, iż to rząd zabił ludzi w WTC: Jesteście tempakami. To samo tyczy się tych, którzy twierdzą, że to afganusy. To bush oraz kilka osób z nim, którzy to zrobili dla siebie, nie dla państwa... Polecam oblookać film Fahrenheit 2001.
Wszyscy ktorzy twierdza ze WTC byl sprawka talibow, niech odpowiedza mi na jedno pytanie - jak mozna dwoma samolotami wyburzyc trzy budynki? Przedstawiam upadek WTC 7, budynku oddalonego o ponad 100 metrow od blizniaczych wiez. Aha, podobno odlamki spadajace z wiez go zburzyly, ocencie sami:
Wlasnie albo niech wytlumacza jak to mozliwe ze powodem zawalenia sie wtc byl pozar HAHAHAHA.
oblukajcie sobie kontrolowane wyburzanie i porownajcie
oblukajcie sobie kontrolowane wyburzanie i porownajcie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie