Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Patrząc po tym, jak zatrzymują samochody tylko po to, żeby kundel macierewicz mógl przejść w niedozwolonym miejscu, to jeszcze daleko.
Czołem panie ministrze (misiewiczu)!
@Siberian_meat_grinder
Przepraszam ale muszę buaahahahahahah (pozdrawiam - zawodowy żołnierz, oficer WP z dwunastoletnim stażem)
Oficer który coś widział haha oj dobra już. Podać może białe rękawiczki na przegląd albo biały fartuszek, żeby się czasem nie ubrudzić ? Zapytam Oficera ilu wojaków ma pod sobą, ile przekazuje informacji od swoich podległych do swoich przełożonych. Lepiej się oficer napije kawki, poklika na klawiaturce i założy zagłuszki ( jedyna rzecz na stanie) bo przecież w takim hałasie nie można pracować nie ? Ty mi tu z oficerem nie wyjeżdżaj kochanieńki tylko porządnie sprawdź co u twoich podwładnych słychać jakie mają problemy zawodowe czy osobiste czego się obawiają co chcą osiągnąć --- to ty gówno widziałeś i gówno wiesz. Ach dopiszę (podoficer -Pozdrowienia z Afganistanu oficerku idż potrzymaj miśkowi parasol)
No dobra, a czy możesz w jakiś sposób poprzeć dowodami swoje słowa? Bo ja sobie tez mogę napisać, że mam na konice 123514364732 dolarów, ale mieszkam w Polsce dla beki, żeby patrzeć na biedę innych ludzi.
Po prostu jak Ty sie moralnie zawahasz a ten kogo masz zabic sie nie zawaha to przegrałeś. ot cała filozofia. nawet gdyby zebrac wszystkich ludzi ze świata naraz żeby zarzekli sie ze sa pacyfistami to ich dzieci czy wnuki moga myślec inaczej. Także przemocy nie bedzie konca. Miłego wieczoru
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie