📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

@up To tak jak z wujkiem adolfem, nawet w nazwie mieli socjal ale byli nieco bardziej na pawo niz takie tam lsd.

@up
Mnie się nie chce - ale przeróbka z kodem również by pasowała.
Mnie się nie chce - ale przeróbka z kodem również by pasowała.

C.Z.E.S.I.E.K napisał/a:
Że też jeszcze nikt nie zrobił przeróbki z kodem i lemingami...
Tak na szybko

voidinfinity napisał/a:
Niby lewactwo obyczajowe beee, ale unia fajna - słowa pisu.
A gdzie jest napisane że UE ma być lewicowa i totalitarna? Tak po prostu wyszło.
Gdy władza zostanie odebrana komisarzom Makreli i na powrót oddana Radzie Europy, to sam będę za UE.
Na razie jedynym demokratycznym ciałem UE jest parlament, który nie ma żadnych kompetencji. Rządy państw członkowskich są natomiast wybierane demokratycznie. Oczywistym jest że albo Rada Europy i coś na kształt EWG, albo koniec z tą UE.
W trzeciej sytuacji jest istotny bład co może wprowadzić zamęt w rozumowaniu. Otóż... Na rycinie nr 1 w trzecim dialogu osoba krzyczaca nie ma wasa, a nastepnie na drugim z perspektywy widoczny jest wąs.
Dziękuję.
PS. Nie trzeba dziękować czy coś... Jesteśmy tu by sobie pomagać
Dziękuję.
PS. Nie trzeba dziękować czy coś... Jesteśmy tu by sobie pomagać

Te przykłady pieniactwa pisowskiego wyglądają jak ból dupy targowickiej opozycyjki.. co do joty.
Nie można było napisać "miesięcznica smoleńska" "zamach" "dobra zmiana" "500+" itp?
Bo to z kwikiem świń odrywanych od koryta, niestety, to święta prawda. Sitwa się broni jak może, pokazując jak mocno byli finansowani przez nazistów, zwłaszcza merkel.
Nie można było napisać "miesięcznica smoleńska" "zamach" "dobra zmiana" "500+" itp?
Bo to z kwikiem świń odrywanych od koryta, niestety, to święta prawda. Sitwa się broni jak może, pokazując jak mocno byli finansowani przez nazistów, zwłaszcza merkel.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie