Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kolosasz 2025-03-07, 10:13 2
Dzieci to kopiarki dorosłych a nie żadne chodzące krynice prawdomówności.
I w tym filmiku jest to pokazane.

Zbliża się głosowanie w wyborach prezydenckich. Nie zdziwcie się więc gdy usłyszycie
ośmiolatka przekonywującego swoich rówieśników, że Mentzen lepszy od Nawrockiego.
Ośmiolatek będzie mówić językiem tłiterowo-iksowych wpisów usłyszanych przy rosole
w niedziele, gdy tatuś przekonywał wąsatego wuja, że tylko Mentzen Polskę zbawi

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
Damianos88 2025-03-07, 10:17
Jakby zapytali czarnego to by było odwrotnie głupi test
Zgłoś
niemamskarpet. 2025-03-07, 10:20 2
trochę smutne ale jednak to się nie wzięło z niczego , jakby mieli niebieską skórę to by nic nie zmieniło bo tu nie chodzi o kolor skóry tylko o ich zachowania i nieprzystosowanie do życia w społeczeństwie, w sumie tez wina USA że pozwoliła na te wszystkie slamsy, bronxy, gdzie zamiast się asymilować to powstało dzikie miejsce z własnymi prawami i z czarną kulturą

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
smc 2025-03-07, 10:25
Pokaż mi wredne dziecko:

Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-07, 10:35
Z jednej strony serce rośnie, że są takie dzieci, ale z drugiej człowiek sobie uświadamia, że posyła je na pastwę pojebańców jak Nowacka, Kotula, Dziemianowicz i inne p🤬lnięte stwory, które odpowiadają za oświatę
Zgłoś
mesje_labul 2025-03-07, 10:58 1
Niestety wygląda jak jakiś stary program dokumentalny z lat 80 może wczesnych 90. Teraz taki nie mógłby powstać.

[ Dodano: 2025-03-07, 11:05 ]
metyoo napisał/a:

wydaje mi się, że skrajny lewy to żółty

Ja bym żółtego wskazał tego po środku.
Zgłoś
SizzleMyDizzle 2025-03-07, 11:12
the_bill napisał/a:

Ja bym żółtego wskazał tego po środku.

Ten w środku to taki bardziej sebix w Sopocie na plaży co za długo siedział w solarium.
Zgłoś
Pitok 2025-03-07, 11:16 1
Po prostu dzieci obserwują otoczenia i na podstawie tego wyciągają wnioski. Przecież nawet jak czarne gówniaki dawali, to pokazywały tak samo, że biały to ten dobry, a czarny to ten zły.
Zgłoś
Niveacream 2025-03-07, 11:20 1
Ostatnio oglądałem film przyrodniczy o jakichś tam małpach, gdzie podano, że jest ich już tylko około 1000, także niedługo wyginą, po czym nie będzie już naszych żywych przodków.. No cóż... nie do końca się z tym zgadzam - zawsze będzie można oglądać nieodległe kolejne etapy ewolucji w ten samej kolorystyce 🤣
Zgłoś
tomek1491 2025-03-07, 11:50 4
Miałem kiedyś wykonywany test na poziom inteligencji i funkcji poznawczy. Byłem podłączony jednocześnie do aparatury EEG. Jedno zadanie wymagało odpowiedzenia na pytanie "czy to jest zwierzę" za pomocą dwóch przycisków "tak" lub "nie". No i tak przelatują te obrazki: samochód, rower, kobieta, dziecko, samolot. Nagle na ekranie pojawiło się zdjęcie murzyna. Odpowiedziałem, że nie, ale na EEG pojawił się odczyt tak mocny, że pani doktor, która przeprowadzała te badania zaczęła się śmiać do rozpuku.
Zgłoś
onucek 2025-03-07, 11:58
Piękne ( Czyli jest jeszcze nadzieja )
Zgłoś
mesje_labul 2025-03-07, 12:10 1
onucek napisał/a:

Piękne ( Czyli jest jeszcze nadzieja )

tak, z tym że te dzieciaki są już po czterdziestce
Zgłoś
justsmile 2025-03-07, 13:15
Mądre dzieci są przyszłościa naszego świata.
Zgłoś
qu4si 2025-03-07, 13:47 2
To czarni są największymi rasistami i to oni chcą dzielić ludzi na kolor skóry. Ostatnio oglądałem na Netfliks jakieś gówno, i dwóch czarny rozmawiała ze sobą i jeden z nich mówi: " nigdy nie byłem z białą" i normalnie nie ma problemu puszczają to w telewizji i to tej telewizji. W drugą stronę to nie przechodzi. To kto jest rasistą?
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-07, 14:28 1
Gieros35 napisał/a:

Albo chorobliwie blady bialy, najczesciej rudy na dodatek, do takich tez jest niechęć

Niechęć do rudych jest typowo polską cechą.
W Niemczech tego nie ma i oni się bardzo mocno dziwili dlaczego Polacy tak mają?

W Polsce rude dziecko jest już od małego wyśmiewane i prześladowane, czego skutkiem są wredne charaktery takich dzieci.
One się ciągle boją, że spotka je coś złego, czego nie potrafią zrozumieć i to się potem ciągnie przez cale życie.
W innych krajach, gdzie rudzi nie są prześladowani nie są oni wredni. Bo nie muszą się bać irracjonalnej agresji.

[ Dodano 2025-03-07, 14:32 ]
qu4si napisał/a:

To czarni są największymi rasistami i to oni chcą dzielić ludzi na kolor skóry. Ostatnio oglądałem na Netfliks jakieś gówno, i dwóch czarny rozmawiała ze sobą i jeden z nich mówi: " nigdy nie byłem z białą" i normalnie nie ma problemu puszczają to w telewizji i to tej telewizji. W drugą stronę to nie przechodzi. To kto jest rasistą?

W lewackich kręgach panuje dogmat, że czarny nie może być rasistą z definicji.
Rasistami mogą być wyłącznie biali.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie