📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Dzieci to kopiarki dorosłych a nie żadne chodzące krynice prawdomówności.
I w tym filmiku jest to pokazane.
Zbliża się głosowanie w wyborach prezydenckich. Nie zdziwcie się więc gdy usłyszycie
ośmiolatka przekonywującego swoich rówieśników, że Mentzen lepszy od Nawrockiego.
Ośmiolatek będzie mówić językiem tłiterowo-iksowych wpisów usłyszanych przy rosole
w niedziele, gdy tatuś przekonywał wąsatego wuja, że tylko Mentzen Polskę zbawi
I w tym filmiku jest to pokazane.
Zbliża się głosowanie w wyborach prezydenckich. Nie zdziwcie się więc gdy usłyszycie
ośmiolatka przekonywującego swoich rówieśników, że Mentzen lepszy od Nawrockiego.
Ośmiolatek będzie mówić językiem tłiterowo-iksowych wpisów usłyszanych przy rosole
w niedziele, gdy tatuś przekonywał wąsatego wuja, że tylko Mentzen Polskę zbawi

trochę smutne ale jednak to się nie wzięło z niczego , jakby mieli niebieską skórę to by nic nie zmieniło bo tu nie chodzi o kolor skóry tylko o ich zachowania i nieprzystosowanie do życia w społeczeństwie, w sumie tez wina USA że pozwoliła na te wszystkie slamsy, bronxy, gdzie zamiast się asymilować to powstało dzikie miejsce z własnymi prawami i z czarną kulturą
Niestety wygląda jak jakiś stary program dokumentalny z lat 80 może wczesnych 90. Teraz taki nie mógłby powstać.
[ Dodano: 2025-03-07, 11:05 ]
Ja bym żółtego wskazał tego po środku.
[ Dodano: 2025-03-07, 11:05 ]
metyoo napisał/a:
wydaje mi się, że skrajny lewy to żółty
the_bill napisał/a:
Ten w środku to taki bardziej sebix w Sopocie na plaży co za długo siedział w solarium.
Miałem kiedyś wykonywany test na poziom inteligencji i funkcji poznawczy. Byłem podłączony jednocześnie do aparatury EEG. Jedno zadanie wymagało odpowiedzenia na pytanie "czy to jest zwierzę" za pomocą dwóch przycisków "tak" lub "nie". No i tak przelatują te obrazki: samochód, rower, kobieta, dziecko, samolot. Nagle na ekranie pojawiło się zdjęcie murzyna. Odpowiedziałem, że nie, ale na EEG pojawił się odczyt tak mocny, że pani doktor, która przeprowadzała te badania zaczęła się śmiać do rozpuku.
onucek napisał/a:
Piękne ( Czyli jest jeszcze nadzieja )
tak, z tym że te dzieciaki są już po czterdziestce
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie