📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

jak dla mnie nie powinno się pokazywać twarzy tych dzieci. Nie wiem kto się na to zgodził.
Przykład dzieci, które nie są skażone lewackim postępowym myśleniem, które opisują świat takim jaki jest i jak go widzą, bez ,,och'ów i ach'ów" ze strony urażonych dorosłych na słowa dziecięcej szczerej prawdy. Dzisiaj takie dziecko wysłane zostałoby na przymusowe spotkania ze psychologiem i indoktrynację. Przykre czasy ogólnoświatowego zdebilenia.
Ale o co chodzi? Dzieciaki dobrze wiedzą jak jest i nie boją się tego mówić. Brawo - dać im cukierka.
Ale zauważcie że u dziewczynek już jest delikatne skrzywienie w strone ciemniej karnacji. Jak dorośnie będzie skakać po czarnym pytongu.
metyoo napisał/a:
wydaje mi się, że skrajny lewy to żółty, dlatego dzieci wskazywały kolejną postać
materiał wygląda na stary, teraz strach by im nie pozwolił przeprowadzić takiego badania, dzisiaj te dzieciaki pewnie mają już swoje dzieci i mam nadzieję, że ich podejście się nie zmieniło
Albo chorobliwie blady bialy, najczesciej rudy na dodatek, do takich tez jest niechęć
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie