Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
NapalonaFrytka 2025-03-07, 7:37 114
To instynktowne reakcje, tak samo jak instynktowne dla cz🤬cha jest wp🤬lanie bananów, kradzieże i skakanie ludziom po głowach
Zgłoś
michalo123412 2025-03-07, 7:45 12
jak dla mnie nie powinno się pokazywać twarzy tych dzieci. Nie wiem kto się na to zgodził.
Zgłoś
Cupracabra 2025-03-07, 7:49 60
Przykład dzieci, które nie są skażone lewackim postępowym myśleniem, które opisują świat takim jaki jest i jak go widzą, bez ,,och'ów i ach'ów" ze strony urażonych dorosłych na słowa dziecięcej szczerej prawdy. Dzisiaj takie dziecko wysłane zostałoby na przymusowe spotkania ze psychologiem i indoktrynację. Przykre czasy ogólnoświatowego zdebilenia.
Zgłoś
CzerstWybut 2025-03-07, 8:03 40
Dzieś też byl film z podobnym badaniem ale występowały tam czarne dzieci i najlepsze że odpowoedzi byly takie same. One same wiedzą jak sie zachowują, a dzieci mają to do siebie że potrafia być szczere wiec nie próbowały nawet siebie przedstawiac w lepszym świetle. Niestety w małpich rodzinach jest zj🤬y gen wychowania
Zgłoś
żmij 2025-03-07, 8:09 5
michalo123412 napisał/a:

jak dla mnie nie powinno się pokazywać twarzy tych dzieci. Nie wiem kto się na to zgodził.

Zgadzam się. Zwłaszcza ze świadomością tej sp🤬olonej psudotolerancji i wszystkim co się z nią łączy.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
TheEminemShow 2025-03-07, 8:43 7
Dobre wzorce, ciekawe tylko jak szybko lewaki spróbują prania mózgu?
Zgłoś
zn506 2025-03-07, 8:47 4
NapalonaFrytka napisał/a:

instynktowne reakcje

Raczej wynikają z doświadczenia. To USA - tam Murzynów mają więcej niż my Cyganów. Dzieciak nie raz dostał wp🤬l od Murzyna.
Zgłoś
mynameisgod 2025-03-07, 9:03 5
jak w tym kawale o kolorach : j🤬y czarny
Zgłoś
Kujda 2025-03-07, 9:04 7
Ale o co chodzi? Dzieciaki dobrze wiedzą jak jest i nie boją się tego mówić. Brawo - dać im cukierka.

podpis użytkownika

takie tam bez konkretów
Zgłoś
seeed71 2025-03-07, 9:12 2
Macie materiał z dorosłymi?
Zgłoś
Pedator 2025-03-07, 9:32 1
Ale zauważcie że u dziewczynek już jest delikatne skrzywienie w strone ciemniej karnacji. Jak dorośnie będzie skakać po czarnym pytongu.
Zgłoś
metyoo 2025-03-07, 9:41 6
Pedator napisał/a:

Ale zauważcie że u dziewczynek już jest delikatne skrzywienie w strone ciemniej karnacji. Jak dorośnie będzie skakać po czarnym pytongu.

wydaje mi się, że skrajny lewy to żółty, dlatego dzieci wskazywały kolejną postać

[ Dodano: 2025-03-07, 09:43 ]
TheEminemShow napisał/a:

Dobre wzorce, ciekawe tylko jak szybko lewaki spróbują prania mózgu?

materiał wygląda na stary, teraz strach by im nie pozwolił przeprowadzić takiego badania, dzisiaj te dzieciaki pewnie mają już swoje dzieci i mam nadzieję, że ich podejście się nie zmieniło
Zgłoś
Majomir 2025-03-07, 9:56 1
Jaki kolor mają cygany
Zgłoś
Gieros35 2025-03-07, 9:57 1
metyoo napisał/a:

wydaje mi się, że skrajny lewy to żółty, dlatego dzieci wskazywały kolejną postać
materiał wygląda na stary, teraz strach by im nie pozwolił przeprowadzić takiego badania, dzisiaj te dzieciaki pewnie mają już swoje dzieci i mam nadzieję, że ich podejście się nie zmieniło

Albo chorobliwie blady bialy, najczesciej rudy na dodatek, do takich tez jest niechęć
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie