podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Dzieci to kopiarki dorosłych a nie żadne chodzące krynice prawdomówności.
I w tym filmiku jest to pokazane.
Zbliża się głosowanie w wyborach prezydenckich. Nie zdziwcie się więc gdy usłyszycie
ośmiolatka przekonywującego swoich rówieśników, że Mentzen lepszy od Nawrockiego.
Ośmiolatek będzie mówić językiem tłiterowo-iksowych wpisów usłyszanych przy rosole
w niedziele, gdy tatuś przekonywał wąsatego wuja, że tylko Mentzen Polskę zbawi
jak dla mnie nie powinno się pokazywać twarzy tych dzieci. Nie wiem kto się na to zgodził.
Prawdy żadna polityka poprawności nie oszuka !! Biali są u cywilizowani od tysięcy lat , murzyni dopiero kilkaset stąd ta różnica , diametralna !!
Jeśli chodzi o brak cywilizacji na terenie Afryki wynika to z klimatu i geografii.
Rozwój cywilizacji wymaga średnich warunków klimatycznych. Czyli sytuacji w której otoczenia nie jest zbyt trudne do życia i jednocześnie zbyt łatwe. Pozwalało to założyć prymitywne osady, ale wymagało ruszenia głową i poszukiwania rozwiązań technicznych jak te osoby powiększać. Drugim aspektem jest fauna i flora. W porównaniu do Mezopotamii i Chin, na terenie Afryki (ale też w Ameryce Środkowej), nie było za wielu gatunków zwierząt i roślin które można było udomowić.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<To dlatego jest murzynów w afryce coraz k🤬a więcej z roku k🤬a na rok.
Rozwój cywilizacji wymaga inteligencji.
Oni nie rozwijają niczego ale jest ich coraz więcej bo się płodzą jak j🤬e karaluchy przy wsparciu pejsatych fundacji.
Ty i ja mamy taką samą inteligencję jak przeciętny murzyn z Afryki. Jesteśmy tym samym gatunkiem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Chyba k🤬a ty.