👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jest to co prawda silnik średnioprężny (dlatego wymaga nagrzania), ale który dzisiejszy silnik mógłby odpalić po ponad stu latach od pierwszego uruchomienia? ŻADEN! Dlatego stara technologia mi tak imponuje. Na pohybel euro6! Ps. Gdyby dziś zrobiono na najlepszych dostępnych materiałach taki silnik jaki był montowany dajmy na to w Mercach W124 (wolnossący 300D), to naprawdę możnaby nim przejechać ze 3 MILIONY kilometrów bez poważnej awarii. Szkoda że podejście producentów się zmieniło i traktują klienta jak dojną krowę- 2 lata i auto do huty

Działa do dzis, a nie jak większość sprzętów jedynie 2 lata. Widać że nie zaznał kapitalizmu

Takiemu silnikowi to nawet turbina zadziała .. jeszcze wtryski CR , sonda lambda , wszystko do modułu ECU i 14 koni by wydoił na hamowni
PS. Taki silnik To Tak zwany Es ....
PS. Taki silnik To Tak zwany Es ....

Ja takiego palnika używam do rozpalania grilla. Szybko sprawnie i bez smrodu rozpałki.
I to jest to co mnie fascynuje i do tego wszystkie bebechy na wierzchu, mega rzecz

mam zagęszczarkę z silnikiem diesla i żeby ja w miarę szybko odpalić, też trzeba palnikiem trochę podziałać
ps. era diesla z w123 najlepsza!

ps. era diesla z w123 najlepsza!
"prawie jak passacik w tdi"
odezwali sie ci co jezdza <=1.6 LPG. Gazem to mozesz sobie conajwyzej kotlety w niedziele usmażyć a nie na nim jeździć.
odezwali sie ci co jezdza <=1.6 LPG. Gazem to mozesz sobie conajwyzej kotlety w niedziele usmażyć a nie na nim jeździć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie