👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ledwo na JM ktoś zapodał i już na sadolka skopiowane, czego sie nie robi dla kilku piw

ale mi pojechałeś pasywny pedale

tak się składa, że nie miałem na celu Ci pojechać
za to Ty pokazałeś właśnie jaki poziom reprezentujesz i czego możemy się tu po Tobie spodziewać. Tak więc zrób coś pożytecznego dla wszystkich i skasuj konto

Kam napisał/a:
ale mi pojechałeś pasywny pedale
Nie poznałeś zasady tego forum więc może przestań tu zaglądać.
Kogo obchodzi gdzie dany filmik był wcześniej, kwestia że jest dobry i jest tu. Moja sugestia, zacznij jeszcze komentować "ejjjj to było na jutubie, a koleś ze słoikiem w dupie to ja i po operacji zaszyli mi całą dupę, a po moich komentarzach widać że teraz sram gębą"

ifryt napisał/a:
Nie poznałeś zasady tego forum więc może przestań tu zaglądać.
Kogo obchodzi gdzie dany filmik był wcześniej, kwestia że jest dobry i jest tu. Moja sugestia, zacznij jeszcze komentować "ejjjj to było na jutubie, a koleś ze słoikiem w dupie to ja i po operacji zaszyli mi całą dupę, a po moich komentarzach widać że teraz sram gębą"
Aha.
Filmik może i byłby dobry, gdyby podchodził pod prawdziwość

Prawdziwy - czy nie, mi się podoba i piwo jest
BTW - ten majster ma takiesame umiejętności gry w piłkę, jak Ja

BTW - ten majster ma takiesame umiejętności gry w piłkę, jak Ja

do dżomonstery, demoty, komixy to portale dla masonów i homofobów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie