Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kam 2010-07-23, 8:05 1
ledwo na JM ktoś zapodał i już na sadolka skopiowane, czego sie nie robi dla kilku piw
Zgłoś
~tip.top 2010-07-23, 8:09 32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kam 2010-07-23, 9:00
ale mi pojechałeś pasywny pedale
~tip.top 2010-07-23, 9:24 53
tak się składa, że nie miałem na celu Ci pojechać za to Ty pokazałeś właśnie jaki poziom reprezentujesz i czego możemy się tu po Tobie spodziewać. Tak więc zrób coś pożytecznego dla wszystkich i skasuj konto
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-23, 10:55 20
Kam napisał/a:

ale mi pojechałeś pasywny pedale

Nie poznałeś zasady tego forum więc może przestań tu zaglądać.

Kogo obchodzi gdzie dany filmik był wcześniej, kwestia że jest dobry i jest tu. Moja sugestia, zacznij jeszcze komentować "ejjjj to było na jutubie, a koleś ze słoikiem w dupie to ja i po operacji zaszyli mi całą dupę, a po moich komentarzach widać że teraz sram gębą"
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-23, 11:39 2
ifryt napisał/a:

Nie poznałeś zasady tego forum więc może przestań tu zaglądać.

Kogo obchodzi gdzie dany filmik był wcześniej, kwestia że jest dobry i jest tu. Moja sugestia, zacznij jeszcze komentować "ejjjj to było na jutubie, a koleś ze słoikiem w dupie to ja i po operacji zaszyli mi całą dupę, a po moich komentarzach widać że teraz sram gębą"

Aha.

Filmik może i byłby dobry, gdyby podchodził pod prawdziwość
Zgłoś
kalwi89 2010-07-23, 11:55
Prawdziwy - czy nie, mi się podoba i piwo jest
BTW - ten majster ma takiesame umiejętności gry w piłkę, jak Ja
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-23, 11:58
Na 90% fejk.

Ale i tak filmik jest fajny .
Zgłoś
_InVictus_ 2010-07-23, 12:10 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-23, 12:59 2
do dżomonstery, demoty, komixy to portale dla masonów i homofobów
Zgłoś
werkoz 2010-07-23, 13:41
@up

I dla Ż__ów.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-23, 13:44
Nie zapominajcie o cyklistach.
Zgłoś
Twój Stary 2010-07-23, 14:18 1
oraz logopedach
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-23, 14:35
I czarnych, wielkich koszykarkach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem