👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale by dziedek sobie pomacal Chinkę. Od razu by odżył z kilkadziesiąt lat.
desantował parę mend swojego chowu na nowego żywiciela
Im więcej będziecie rozpowszechniać takich filmików tym więcej będa tego gówna wymyślać. Są ludzi , którzy wierzą, że to rzeczywistość.
Czy ktoś zdrowy na umyśle może podejrzewać, że ktoś inny bez grymasu wyrywa i rozrzuca w metro łoniaki?? Jakby to robił rzeczywiście to musiałby kiedyś spróbować te łoniaki wyrwać i stwierdzić, że to nie boli (jego). Ma z 70 lat więc duża szansa że robi to od dawna. Przy tak bezbolesnej depilacji już od lat byłby łysy po pięty. Chyba, że mu odrastają w tempie 1 cm dziennie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie