Taka sytuacja mnie spotkała.
Spokojny, słoneczny dzień, jadę sobie, a tu inspekcja ruchu.
Od razu włączyłem tryb turbo i na szczęście zwiałem.
Drugie zdjęcia to bardziej ciekawostka.
@robertdg3 Co się stało że się wozisz?
@Mocade: W głównej mierze dlatego na sadola to wrzuciłem, lepiej śmiać się niż płakać. A tak a propos nóg, są bardzo czułe, to jest mój punkt G.
Mordka tylko prawa strona

lewa może być sparaliżowana 🙋🏻😎
@siewie: Może i nie pracuję, ale za to was legalnie okradam 😘
robertdg3 napisał/a:
Gdyby chodziło mi o współczucie to chyba na sadola bym tego nie wstawił
Mordo więcej takich wstawek. Dobrze się patrzy na ludzi, którzy mają poczucie humoru i potrafią odnaleźć się w każdej sytuacji.
P.S. spalisz kapcia? 🤓
podpis użytkownika
Zaczynamy
Jak widzę takich ludzi to od razu mi się morda uśmiecha. Brawo za dystans do siebie i innych chcę poinformować że on też chce być traktowany jak każdy inny człowiek. Jak by co z fotką z nadzorem ruchu rozj🤬es 🤣
Jeżeli ten ziomuś na wózku to faktycznie ty to... wyrazy współczucia 🥺 i trzymaj się jakoś tam.
Z ciekawości zapytam, depresja cię nie dopada? Myśli samobójcze, itp? Jak ze sprawnością ruchową? Paraliż od pasa w dół czy coś bardziej poważnego?
Pracujesz gdzieś? R🤬asz coś czasem, czy tylko jazda na ręcznym? Tak wiele pytań... 🤔
@Uzi99: U mnie wszystko jest lewe, nawet prawko. A nogi to najbardziej czuły punkt mojego ciała XD
robertdg3 napisał/a:
@: U mnie wszystko jest lewe, nawet prawko. A nogi to najbardziej czuły punkt mojego ciała XD
Vibe jest ważny

pozdro

)
Dobra. Co odj🤬eś, że teraz musimy Cię utrzymywać?
Czy geny? To się nie rozmnażaj. Pozdro i szerokości. LWG 😆
A sadole się zesrały bo im inwalida dwa obrazki wrzucił. Ja p🤬le. Idźcie z tym na pudełka czy innego yorka.
Poszedłbyś pobiegać, czy coś, a nie cały dzień na dupie siedzisz.
Trzymaj się chłopie. Nie wybrałeś tego i zapewne nie wybrałby tego nikt. Dlatego nie ma beki z takich osob a tylko że z🤬bow co świadomie coś odj🤬y. Respekt.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Uzi99 napisał/a:
Vibe jest ważny pozdro )
Murzyn nawet wózek z pasażerem potrafi ukraść.
Plodus napisał/a:
Murzyn nawet wózek z pasażerem potrafi ukraść.
Po pakcie migracyjnym wszystko jest możliwe
Z ciekawości zapytam, depresja cię nie dopada? Myśli samobójcze, itp? Jak ze sprawnością ruchową? Paraliż od pasa w dół czy coś bardziej poważnego?
Pracujesz gdzieś? R🤬asz coś czasem, czy tylko jazda na ręcznym? Tak wiele pytań... 🤔
Mam DMD, mięśnie mówią p🤬l się i zanikają na amen tak w skrócie. Jedyne czym jeszcze ruszam to ręcę, choć i tak w bardzo minimalnym zakresie.
Nie pracuje z powodu oczywistego, ale studia czy praca online to nie moja bajka.
Co do r🤬anka, to też tego nie robię, bo oczywiście sprzęt mam sprawny, to bardziej kwestia techniczna to problem, choć jest to możliwe.
Ręczny nie ma szans, bo nawet tak ręki nie ułoże i siły brak.
Mam jakieś tam momenty depresyjne, ale to bardziej od ilości problemów z jakimi się zmagam nie tylko tych od choroby.
Czarny humor mnie mocno trzyma i nie ma co się poddawać, pozdro 😁