Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-02, 1:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-02, 1:48
@GoldRoger777 On tylko zadał pytanie, a Ty zmieniłeś temat koleś.
Zgłoś
Corradolicious 2013-11-02, 2:29
Furki napisał/a:

Trochę boli jednak, że ma się rdze na głowie, co ?

Wiesz... Nie przeszkadza nic a nic, wrecz przeciwnie, ale bardziej fascynuje mnie ta wirtualna "niechec", bo jakos na zywo to slabo. Krowa, ktora duzo muczy malo mleka daje
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-02, 6:55
wy dalej z tymi rudymi ? ble ble ble. kielbasa jest leprza nirz pomidór
Zgłoś
misiekkk 2013-11-02, 7:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-02, 8:01
Ech, zawsze powtarzam na 10 rudych 11 fałszywych.
Koleżka pożyczył mu z dobroci serca kasę,a ten w zamian za to ma chętkę na jego kobietę.
Zgłoś
morbek 2013-11-02, 8:31
jak was czytam to widzę tylko hejt xD nic normalnego portal dla rasistów z klasą
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-02, 9:04 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-02, 10:01 4
GoldRoger777 napisał/a:

Żadna porządna dziewczyna nie rozebrałaby się przed rudym. ŻADNA

no oczywiście oprócz twojej
Zgłoś
SoSad 2013-11-02, 12:10
"Żadna porządna dziewczyna nie rozebrałaby się przed rudym. ŻADNA"

Ale już przed rudym milionerem to tak co nie? Żałosny jesteś. Gadasz jakbyś znał wszystkie kobitki na Świecie. Rozumiem że nie lubisz rudych ale już taką striptizerkę o pięknych niebieskich oczach i rudych pięknych włosach do pasa to tak LOL.
Ach te stereotypy.
To tak jak " każdy pitbull jest do uśpienia " mawiają " znawcy psów. Ale jak wychowasz tak masz. To się tyczy również Ciebie i twoich dzieci ( o zgrozo). Pozdrowionka !
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-02, 14:13
Nie podniecajcie się tak rudzielce
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-02, 21:18
Żadna porządna dziewczyna nie rozebrałaby się przed rudym. ŻADNA

No ale to w takim razie skąd się biorą rudzi ? wyjaśni mi ktoś ta zagadkę ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 10:26
@up
rudzi to z🤬by genetyczne. juz jako ekspert (jak z komisji macierewicza) wiedze czerpałem z internetu a kiedys nawet widzialem kilku na wlasne oczy.
Jezeli ktorys z rodzicow jest bardzo ciemny, a drugi jasny blond, wtedy moze powstac tzw. surprise, czyli mały ron weasley.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem