mygyry napisał/a:
Jazda na suwak to taki drogowy test na inteligencję...
Już nie, są przepisy mówiące dokładnie jak należy to robić. Ten k🤬s w białym kombi zasłużył na mandat.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.

wiadomo to nie od dziś w europie i na świecie, ze robaki polskie nie umieją jeździć samochodem prawidłowo
Juzwa napisał/a:
Już nie, są przepisy mówiące dokładnie jak należy to robić. Ten k🤬s w białym kombi zasłużył na mandat.
Z testu wyszło, że jest debilem, żaden przepis tego nie zmieni
Szkoda ze jeszcze w to Volvo nie przyj🤬 to by była taka wisienka na torcie.

ANALizator napisał/a:
wiadomo to nie od dziś w europie i na świecie, ze robaki polskie nie umieją jeździć samochodem prawidłowo
Idź być idiotą gdzie indziej.
Juzwa napisał/a:
Tyle, że rudy niedorozwój robił dokładnie to samo (tylko tłumaczył się, że skoro wyprzedza, to jest OK), ale trafił na jeszcze gorszego niedorozwoja i jeszcze sepleniok wolał wyprzedzać po trawie. Ogólnie, zjazd upośledzonych frajerów.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
StalowyNożyk napisał/a:
Tyle, że rudy niedorozwój robił dokładnie to samo (tylko tłumaczył się, że skoro wyprzedza, to jest OK), ale trafił na jeszcze gorszego niedorozwoja i jeszcze sepleniok wolał wyprzedzać po trawie. Ogólnie, zjazd upośledzonych frajerów.
I tak i nie. Ja się boję w takiej sytuacji jechać z normalną prędkością. Od zawsze w głowie miałem jakiegoś szeryfa, który mi przetestuje hamulce wyskakując z sąsiadującego pasa ruchu. Z kamerką, czy bez to nie chodzi o to, kto ma rację. Auto rozwalone, nerwy, trasa zakorkowana, z idiotą trzeba się kłócić, a kary z tego nie będzie miał praktycznie żadnej o ile nie dojdzie do karambolu. Skórka za wyprawkę. Jedyna w miarę opcja dla mnie to skonfidencić pasożyta społecznego wysyłając filmik na najbliższy posterunek drogówki.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
SupremeLeader napisał/a:
Idź być idiotą gdzie indziej.
Tylko prawda może tak boleć.

Juzwa napisał/a:
Już nie, są przepisy mówiące dokładnie jak należy to robić.
Tak mówią dokładnie i precyzyjnie, że jak przy każdej ustawie przepychanej na pokaz, jeden paragraf przeczy drugiemu